Arsenal FC
vs
Manchester City

Arsenal - Manchester City Live Stream

Se Premier League-kampen mellem Arsenal og Manchester City direkte med live streaming! Der venter en fantastisk fodboldkamp i den engelske Premier League, når Frederik Ljungbergs Arsenal tager imod Pep Guardiolas Manchester City.

Hvis du ikke skal se fodbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at live streame kampen online. Flere og flere vælger at live streame fodbold online, da man både kan benytte PC, mobil og tablet, hvilket gør det noget nemmere at se sit favorithold i aktion.

Manchester City er klare favoritter til at vinde de tre point på Emirates Stadium. Selvom deres præstationer svinger meget for tiden, så møder de et Arsenal-hold, som har store problemer for tiden.

De vandt ganske vist sidste rundes kamp imod West Ham, men de har haft en forfærdelig sæson.

Vi kan dog forvente en meget underholdende kamp med chancer og mål i begge ender. Du kan se Arsenal – Manchester City med live streaming!

Begge hold forsvarer dårligt

Det kan næsten ikke blive andet end underholdende, når Arsenal og Manchester City mødes i Premier League søndag eftermiddag.

Det er nemlig to hold, som har ekstremt svært ved at holde modstanderen fra at score, og så har de nogle offensive stjerner, som hører til blandt verdens bedste.

Arsenal har indkasseret mål i de seneste 13 kampe i alle turneringer, og selvom de også scorer mange mål selv, så vinder de ikke ret mange kampe for tiden.

Selvom Manchester City har en af verdens bedste og bredeste trupper, så har de virkelig også defensive problemer i denne sæson.

De har indkasseret mål i de seneste 13 kampe, og det har kostet dem dyrt, at Aymeric Laporte er ude med en skade.

Arsenal har store problemer imod Manchester City

De fleste hold har problemer, når de møder Premier League-mestrene fra Manchester City, men Arsenal burde dog have styrken til at spille op dem – sådan har det bare ikke været i de seneste par år.

Manchester City har vundet de seneste fem kampe imod Arsenal, og de fleste af sejrene har været ganske klare.

I sidste sæson endte de to indbyrdes opgør 2-0 til Manchester City på Emirates Stadium i London, mens de vandt hjemmekampen med 3-1.

Med tanke på Arsenals nuværende form, så ligner det endnu et nederlag.

Se Arsenal – Manchester City!

Hvad bliver Arsenal – Manchester City?

Manchester City har favoritværdigheden, men Arsenal har nogle offensive spillere, som kan gøre ondt på deres skrøbelige defensiv.

Vi tror på 3-1 til Manchester City.

De største profiler

Arsenal skal håbe på en toppræstation af Pierre-Emerick Aubameyang, hvis de skal vinde. Manchester City har flere profiler, men af de allerstørste er Kevin De Bruyne.

Hvornår kan man live streame Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City kan live streames søndag den 15. december kl. 17.30.

Du kan se Arsenal FC vs Manchester City hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold