Kampskema
Arsenal FC
vs
Manchester United

Se Arsenal - Manchester United Online Live Streaming

Se Premier League-kampen Arsenal – Manchester United online med live streaming! To af Englands største fodboldklubber mødes lørdag aften på Emirates Stadium i London, hvor Arsenal tager imod Manchester United, og du kan live streame hele kampen online.

Både Arsenal og Manchester United er inde i en god periode. Manchester United ligger i øjeblikket og kæmper om førstepladsen i Premier League, mens Arsenal er på vej til at tage springet væk fra midten af ligaen.

Der har været mange historiske og legendariske kampe mellem Arsenal og Manchester United. Selvom The Gunners har leveret dårlige resultater i løbet af de seneste år, så har de faktisk klaret sig glimrende imod netop Manchester United.

Se Arsenal – Manchester United med online live streaming!

Arsenal med fine Premier League-resultater i 2021

Arsenal havde et middelmådigt 2020, hvor Mikel Arteta blev ansat som cheftræner. Han skal forsøge at få klubben på ret kurs efter flere år med store problemer.

Han har i den grad haft sine udfordringer, men nu virker The Gunners til at være i fremgang. Det startede på Boxing Day, hvor Arsenal vandt 3-1 over lokalrivalerne fra Chelsea.

Siden har Arsenal spillet imod Brighton, West Bromwich, Crystal Palace, Newcastle og Southampton i Premier League.

Det er blevet til fem sejre og en uafgjort imod Crystal Palace, og selvom det er modstandere, som skal slås, så har Arsenal tidligere haft svært ved det.

Der er dog personlige problemer med Pierre-Emerick Aubameyang, som slet ikke var med i truppen i tirsdagens sejr i Southampton. Om han bliver klar til United-kampen vides ikke på nuværende tidspunkt.

Manchester United er vanvittige på udebane

Manchester Unied har i det seneste års tid været bedre på udebane end de har hjemme på Old Trafford. Selvom hjemmebanefordelen er minimal i disse tider, hvor stadionerne står tomme, så er det alligevel paradoksalt og i modsætning til alle andre hold.

Der er selvfølgelig en del tilfældigheder i dette, men Manchester Uniteds evner til at udnytte kontraangreb får nok en større virkning på udebane, hvor modstanderen typisk kommer længere frem på banen.

Manchester United er inden dagens kamp ubesejrede i de seneste 17 udekampe i Premier League, hvilket er ny rekord.

Omvendt har United tabt deres seneste to udekampe imod Arsenal, så det bliver meget interessant at se, hvordan det går.

Se Arsenal – Manchester United med online live streaming!

Hvad bliver Arsenal – Manchester United?

Manchester United har præsteret flot i denne sæson, og de går nok ind til kampen imod Arsenal som favoritter. Det bliver dog en tæt kamp, hvor det første mål kan blive meget afgørende.

Vi tror på 2-1 til Manchester United.

Du kan se Arsenal FC vs Manchester United hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold