Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

Arsenal FC
vs
Villarreal

Se Arsenal - Villarreal Online | Live Stream Europa League

Live Stream Europa League Kampen Arsenal – Villarreal online! Der venter en meget spændende semifinale i Europa League-turneringen, når Arsenal tager imod Villarreal, og du kan heldigvis se hele kampen på nettet.

Der venter Arsenal en svær opgave, da de tabte det første opgør i Spanien med 2-1. Det ligner på forhånd en meget åben kamp, som kan gå begge veje, og derfor tror vi også det bliver underholdende.

Vi formoder, at Arsenal kommer til at tage initiativet fra første fløjt, men The Gunners er ekstremt svingende for tiden, så det kan hurtigt vende.

De spanske gæster har gang i en flot Europa League-kampagne, hvor de ikke har tabt i de seneste 13 kampe.

Se Arsenal – Villarreal online live stream!

Arsenal fik afværget katastrofen

Det var stort for Villarreal og ikke mindst træner Unai Emery, da Arsenal kom på besøg for en uge siden.

De spanske spillere kom fantastisk ud til kampen, og allerede efter fem minutter havde Manuel Trigueros bragt værterne foran 1-0.

Efter en halv times spil scorede Raul Albiol til 2-0, og det blev endnu sværere, da Dani Ceballos blev udvist efter 60 minutter.

Med en halv time igen og en mand i undertal, så skulle Arsenal måske forsøge at minimere skaden, men Nicolas Pépé fik et meget billigt straffespark, som han selv omsatte til scoring.

Mod slutningen fik Villarreal smidt Etienne Capoue fra banen, og de udviste spillere sidder selvfølgelig over i torsdagens returkamp på Emirates Stadium.

Da Villarreal vandt det første opgør med 2-1, så må de samlet set være favoritter til at gå videre. Arsenal kan dog klare sig ved at vinde 1-0, så det er selvfølgelig tæt.

Europa League-specialisten vender tilbage til Arsenal

Villarreal-manager Unai Emery er den mest succesfulde manager i Europa League-historien. Han vandt sammen med Sevilla turneringen i både 2014, 2015 og 2016, mens han sammen med Arsenal tabte finalen i 2019.

Han blev aldrig en succes i Arsenal, men det er gået ganske glimrende i Villarreal. De ligger på sjettepladsen i La Liga, og kan derfor – ligesom Arsenal – ikke kvalificere sig til Champions League igennem ligaen.

Det skal ske ved at vinde Europa League.

I EL-turneringen har Villarreal virkelig imponeret i denne sæson. De har vundet 12 af deres 13 kampe, heraf de seneste ni.

Selvom Arsenal-fans ikke har den store fidus til Emery, så har de nok bange anelser før aftenens kamp, da der venter Arsenal en meget svær kamp hjemme på det tomme Emirates Stadium.

Hvad bliver kampen?

Vi bør se et stærkere Arsenal-hold denne gang end det vi så i Spanien for en uge siden. Det bør blive en målrig kamp medmindre Villarreal formår at pakke sig fuldstændigt.

Vi tror på 3-1 til Arsenal efter en god kamp!

Du kan se Arsenal FC vs Villarreal hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp