Aston Villa
vs
Liverpool

Se Aston Villa - Liverpool Online: Live Streaming og TV

Se Aston Villa – Liverpool online med live streaming hos bet365! Fredag aften byder på FA Cup-fodbold fra England, og den største kamp spilles på Villa Park i Birmingham, hvor Aston Villa tager imod Liverpool, og du kan live streame hele kampen online hos bet365!

Liverpool er selvfølgelig favoritter til at besejre Aston Villa, men det kan sagtens blive en tæt kamp. Aston Villa har været blandt de mest positive overraskelser i Premier League i denne sæson, og de besejrede netop Liverpool med utrolige 7-2 tidligere på sæsonen.

Liverpool befinder sig i en spillemæssig og resultatmæssig nedgang, og de har fortsat store skadesproblemer, men de har stadig et fanastisk hold, som bør spille sig videre til den fjerde runde af den engelske FA Cup.

Vi kan se frem til en meget underholdende kamp, hvor der bør komme mål og chancer i begge ender.

Du kan som sagt se hele kampen mellem Aston Villa og Liverpool direkte med online live streaming hos bet365!

Liverpool har store problemer

De seneste par sæsoner har været helt fantastisk for Liverpool og manager Jürgen Klopp, som har vundet både Champions League og Premier League.

De har formået at bygge videre på den fantastiske spillertrup ved blandt andet at hente Thiago Alcantara, som dog ikke har fået den nemmeste start i engelsk fodbold.

Liverpool ligger stadig på førstepladsen i Premier League, men sådan fortsætter det næppe ret længe.

The Reds har nemlig store problemer, hvilket også bliver tydeligt, når man ser på resultaterne. Efter den flotte 7-0-sejr imod Crystal Palace før jul, så har de kun formået at hente to point i tre kampe imod West Bromwich Albion, Newcastle og Southampton.

Særligt offensivt har de store problemer, selvom Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino alle er tilbage fra skader.

Liverpool skal revanchere nederlag imod Aston Villa

En af historierne omkring denne kamp mellem Aston Villa og Liverpool er revanche. Det skyldes holdenes seneste møde, hvor Aston Villa smadrede Liverpool med de utrolige cifre 7-2.

Det er helt uhørt for de forsvarende Premier League-mestre at tabe så stort imod et på papiret meget dårligere hold.

Det sidder med garanti stadig i hovederne på spillerne og ikke mindst Jürgen Klopp, som har virket meget frustreret i denne sæson.

Sæsonen er meget lang, men på kort sigt skal Liverpool få gang i den offensive del af spillet, så de kan besejre Aston Villa og dermed spille sig videre til fjerde runde i FA Cuppen.

Se Aston Villa – Liverpool med online live streaming hos bet365!

Hvornår kan man se Aston Villa – Liverpool live stream?

Aston Villa – Liverpool kan live streames fredag den 8. januar kl. 20.45.

Du kan se Aston Villa vs Liverpool hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold