Atalanta
vs
FC Midtjylland

Se Atalanta - FC Midtjylland Online Live Streaming

Se Champions League-kampen mellem Atalanta og FC Midtjylland med online live streaming! FC Midtjylland er på endnu en svær Champions League-opgave, når de møder det velspillende Atalanta-hold på udebane tirsdag aften, og du kan live streame hele kampen online.

Det bør blive en sjov omgang fodbold, når de danske mestre møder Atalanta i Bergamo. FC Midtjylland kan ikke længere nå at komme væk fra fjerdepladsen i gruppen, men de har stadig meget at opnå.

Dels skal FC Midtjylland undgå at blive det første danske hold, som ryger ud af Champions League uden at få som meget som et eneste point i gruppespillet.

Derudover, så er der meget store, økonomiske gevinster at hente ved både uafgjort, men særligt sejre i CL-turneringen.

Det giver faktisk omkring 20 millioner kroner blot at vinde en kamp, og selvom FC Midtjyllands klubkasse er godt polstret, så ville det alligevel lune.

Se Atalanta – FC Midtjylland med online live streaming!

FC Midtjylland kan få en røvfuld

Man kan godt se, at FC Midtjylland ikke har meget europæisk rutine. Det var helt fortjent, at de kvalificerede sig efter overbevisende præstationer imod Ludogorets, Young Boys og Sparta Prag, men de har haft det svært imod storklubberne i Champions League.

De første fire kampe imod Liverpool, Atalanta og Ajax er endt med fire nederlag og en samlet målscore på 2-11.

Det er særligt FC Midtjyllands første CL-kamp imod Atalanta, som skabte bekymring. Her blev de fuldstændig blæst ud af egen bane af et velspillende Atalanta-hold, som vandt 4-0 i Herning.

Med tanke på, at Atalanta fortsat har meget at spille for, så kunne man desværre godt forestille sig, at det bliver en meget svær aften på Stadio di Bergamo i det nordlige Italien.

Atalanta har meget på spil

Mens det står klart, at FC Midtjylland ender på fjerdepladsen, så er det fortsat helt åbent for Atalanta. De ligger i skrivende stund på en delt andenplads med syv point efter fire kampe.

Liverpool topper gruppen med ni point, mens Ajax lige akkurat er foran Atalanta på en bedre målscore.

Man bør kunne se en motivationsforskel på Atalanta og FC Midtjylland. Selvom vi har vænnet os til, at Atalanta er blandt Europas bedste hold, så er det på ingen måde en stor klub.

Endnu et Champions League-avancement vil sikre italienerne en gigantisk, økonomisk gevinst.

Uanset hvad, så bør det blive en underholdende og målrig fodboldkamp med god underholdning.

Se Atalanta – FC Midtjylland med online live streaming!

Hvad bliver Atalanta – FC Midtjylland?

Atalanta er storfavoritter. De har langt stærkere spillere, som endda har mere at spille for.

Vi tror på 3-0 til Atalanta.

Du kan se Atalanta vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold