Athletic Bilbao
vs
Barcelona

Se Athletic Bilbao - FC Barcelona Live Stream!

Se Copa del Rey-kampen Athletic Bilbao – FC Barcelona direkte med live streaming hos bet365! Der venter et brag af en pokalkamp i Bilbao torsdag aften, når mægtige FC Barcelona besøger Athletic Club i kvartfinalen i Copa del Rey, og du kan se kampen med online live stream!

Du kan både live streame fodbold med mobil, tablet og computer hos bet365, og da Athletic Club – FC Barcelona ikke vises på TV i Danmark, så skal du benytte live streaming til at se kampen.

Se Athletic Club – FC Barcelona med live streaming lige her!

Svær opgave venter for Barcelona i Bilbao

Selvom FC Barcelona er favoritter til at gå videre til semifinalerne i årets Copa del Rey-turnering, så bliver det på ingen måde en nem opgave i Bilbao.

De fanatiske, baskiske tilskuere plejer at møde talstærkt op, og gøre livet svært for de gæstende mandskaber, og selvom Athletic Club har haft sine problemer, så kan det samme siges om FC Barcelona.

Barca møder til kamp uden Luis Suarez og Ousmane Dembélé, som bigger sidder ude med langtidsskader, hvilket gør dem sårbare i angrebet.

Lionel Messi og Antoine Griezmann får formentlig selskab af 17-årige Ansu Fati i angrebet, så de er bestemt ikke uden kvalitet deroppe.

Barca har kun vundet to af deres seneste fem kampe på San Mamés i Bilbao, hvilket fortæller noget om, hvor svær en opgave, der venter dem.

Athletic har store problemer med at score mål

Athletic klub har gang i en meget middelmådig sæson. De ligger på niendepladsen i La Liga med 31 point efter 22 kampe. De har kun tabt fem af kampene, men omvendt også kun vundet syv.

Mens defensiven er ganske solid med kun 17 indkasserede mål, så har de store problemer med selv at score mål.

22 mål i 22 kampe er ikke godt nok, når man har profiler som Iker Muniain på holdet. En del af forklaringen er nok, at den rutinerede angriber Aritz Aduriz har siddet ude med en skade i snart tre måneder.

Han har ganske vist kun scoret et enkelt sæsonmål, men det blev til gengæld scoret i den første runde af La Liga, hvor Athletic Club slog netop FC Barcelona med 1-0 hjemme på San Mamés.

Han er kommet sig over skaden, men er naturligvis ikke i topform, så det er svært at sige, om han kommer til at starte inde.

Aduriz er en fantastisk spiller at skifte ind, hvis man skal jagte et mål.

Se Athletic Bilbao – FC Barcelona med online live streaming!

Hvornår kan man live streame Athletic Bilbao – FC Barcelona?

Athletic Bilbao – FC Barcelona kan live streames torsdag den 6. februar kl. 21.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår