Athletic Bilbao
vs
Barcelona

Barcelona - Bilbao Live Stream | Se Copa del Rey Finalen Her!

Der venter en fantastisk Copa del Rey-finale, når FC Barcelona og Athletic Bilbao mødes lørdag aften, og du kan live streame hele kampen online hos bet365.

Der er desværre ingen danske TV-kanaler, som har købt rettighederne til at vise Copa del Rey. Det betyder faktisk, at Copa del Rey-finalen ikke vises i dansk TV.

Du kan dog se hele kampen på nettet med live streaming ved blot at oprette en konto hos bet365. Dermed kan du faktisk se alle kampe fra både La Liga og Copa del Rey med mobil, tablet og PC!

Live Stream Copa del Rey-finalen her

Copa del Rey kan redde Barcelonas sæson

Lørdag aften skal vi have afgjort den 119. udgave af Copa del Rey, når finalen spilles på Estadio de La Cartuja i Sevilla.

Når sæsonen går i gang, så tænker de fleste Barca-fans nok primært på Champions League og La Liga som de vigtigste turneringer, men Copa del Rey kan ende med at få betydning.

Barca udspillede allerede tidligt deres chancer i Champions League, da de fortjent blev slået ud af PSG.

De kan ganske vist godt gå hen og vinde La Liga, da de kun har to point op til Atletico på førstepladsen, men det er mere sandsynligt, at vinder Copa del Rey, som kan blive en rigtigt god trøst, hvis alt andet skulle glippe.

Om det helt kan redde sæsonen er svært at sige. Det er slet ikke tilfredsstillende for en klub som Barcelona ikke at være blandt de otte bedste hold i Champions League.

Martin Braithwaite kan få chancen fra start

Siden træner Ronald Koeman ændrede Barcas taktiske udgangspunkt således, at de nu spiller med tre mand i midterforsvaret, så har de leveret en række flotte præstationer.

Det har desværre også kostet Martin Braithwaite den startplads, han ellers havde erobret i store dele af sæsonen.

Ousmane Dembélé har været foretrukket ved siden Lionel Messi, men da den franske hurtigløber er tvivlsom til kampen, så kan den danske landsholdsspiller altså alligevel starte på banen.

Bud på resultatet

Barcelona er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men det er få måneder siden, at Bilbao besejrede Barca i Super Cup-finalen, så det kan selvfølgelig gentage sig.

Det kan blive en låst kamp, hvor Bilbao stiller sig langt tilbage for at forsvare eget mål, mens Barca får svært ved at dirke det op.

Det kan dog åbne sig fuldstændigt, hvis første Barcelona kommer foran.

Vi tror på 2-1 til FC Barcelona.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår