Kampskema
Barcelona
vs
Athletic Bilbao

Barcelona v Bilbao Live Stream: Se La Liga Online

Se La Liga-kampen mellem FC Barcelona og Athletic Club fra Bilbao direkte med online live streaming hos bet365!

Det kan være svært at holde overblikket over de forskellige streaming-tjenester, hvis du vil se fodbold.

Heldigvis så kan du med en konto hos bet365 live streame samtlige kampe fra La Liga og Copa del Rey, så hvis du er til spansk fodbold, så er det en god ide.

FC Barcelona skuffede i weekenden, hvor de kun spillede 0-0 imod Sevilla, og da Real Madrid efterfølgende vandt deres kamp imod Real Sociedad, så har Los Blancos nu overtaget førstepladsen i La Liga.

Athletic Bilbao har faktisk vundet de seneste to kampe imod FC Barcelona, men de kommer selvfølgelig til at få det svært tirsdag aften på Camp Nou.

Se FC Barcelona – Athletic Bilbao med online live streaming hos bet365!

Martin Braithwaite kan få spilletid igen

Martin Braithwaite har efterhånden bidt sig fast på Barcelona-holdet. Han er nok ikke en del af Barcas stærkeste opstilling, men grundet det tætte kampprogram i øjeblikket, så får han godt med spilletid.

Efter at have brugt hele kampen imod Leganés på bænken, så var han tilbage i startopstillingen, da Barcelona fredag aften mødte Sevilla på udebane.

Den danske angriber fik ikke rigtigt gjort opmærksom på sig selv, og han blev skiftet ud med en halv time igen.

Det er ikke til at sige om han starter inde imod Bilbao, men det er ganske sandsynligt, at han endnu engang kan få spilletid.

Barcas defensiv imponerer

I efteråret var det primært Barcelonas offensiv, som imponerede, men efter pausen har det også defensivt set godt ud for Quique Setiens mandskab.

Barcea har spillet tre kampe i La Liga siden coronapausen. De startede med besejre Mallorca med 4-0, hvorefter de slog Leganés med 2-0.

Senest spillede de altså 0-0 i Sevilla, og de har dermed ikke indkasseret et mål endnu. Foruden det ganske solide forsvar med Gerard Pique og Clement Lenglet i midten, så skyldes det særligt den tyske målmand Marc-André Ter Stegen, som er blandt verdens absolut bedste keepere.

Selvom Athletic Bilbao nu ikke længere har Aritz Aduriz på toppen, så har deres offensiv faktisk leveret ganske flot.

Siden La Liga kom tilbage, så har Bilbao spillet uafgjort imod Atletico Madrid og Eibar inden de i weekenden besejrede Real Betis med 1-0 hjemme på San Mamés.

Hvad bliver Barcelona – Athletic Bilbao?

Barcelona har ikke formået at vinde i de seneste fire kampe imod Athletic Bilbao, og de har faktisk ikke formået at score i de seneste tre.

Det er svært at sige, hvor stor betydning, det kommer til at have i dagens kamp, da der trods alt er gået mere end et år siden holdenes sidste møde.

Vi tror på 3-0 til Barcelona.

Hvornår kan man live streame Barcelona – Athletic Bilbao?

Barcelona – Athletic Bilbao kan live streames tirsdag den 23. juni kl. 22.00.

Du kan se Barcelona vs Athletic Bilbao hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte