Kampskema
Barcelona
vs
Atletico Madrid

Barcelona vs Atletico Madrid Live Stream: Se La Liga Online

Se Barcelona – Atletico Madrid direkte med online live streaming hos bet365! Der venter en fantastisk kamp tirsdag aften på Camp Nou, når FC Barcelona tager imod Atletico Madrid, og du kan live streame kampen direkte med både computer, mobil og tablet hos bet365.

Der er kun seks kampe tilbage af La Liga-sæsonen, og der er fortsat ekstremt meget spænding. Det står selvfølgelig klart, at mesterskabet står mellem Real Madrid og FC Barcelona, som er et godt stykke foran de andre tophold.

Atletico Madrid har underpræsteret i denne sæson, og selvom de ligger på tredjepladsen i La Liga, så kan de ikke være tilfredse med en pointhøst på 55 efter 31 kampe.

Los Colchoneros har dog seks point ned til Getafe på femtepladsen. Den klare prioritet lige nu er selvfølgelig at komme i top fire, så de kan komme med i Champions League i næste sæson, og det må simpelthen ikke glippe for dem.

Normalt havde en kamp som denne været overværet af næsten 100.000 tilskuere på Camp Nou, men der vil desværre ikke være tilskuere til stede tirsdag aften.

Alligevel venter der en fantastisk fodboldkamp, og med spillere som Lionel Messi, Luis Suarez, Antoine Griezmann, Joao Felix og Diego Costa, så skal der nok blive spillet fantastisk fodbold.

Se Barcelona – Atletico Madrid direkte med live streaming hos bet365!

Atletico Madrid har det meget svært i Barcelona

Selvom Atletico Madrid under træner Diego Simeone har bevæget sig helt op til Real Madrid og Barcelona, og generelt hører til blandt Europas bedste mandskaber, så har de altid haft det utroligt svært det imod Barcelona, særligt på Camp Nou.

Faktisk har Diego Simeones Atletico-hold aldrig prøvet at vinde en kamp på Camp Nou, hvilket er tankevækkende, når de to hold har været relativt jævnbyrdige i de seneste fem sæsoner.

Barcelonas hjemmebane er blandt de sværeste at besøge i hele verden, så der er ikke noget at sige til, at Atletico har det svært på banen.

Den seneste kamp mellem de to hold på Camp Nou blev spillet i april 2019, hvor det endte 2-0 til Barcelona.

Diego Costa blev udvist allerede efter 28 minutter, og da var Atletico nødt til at trække sig langt tilbage på banen.

Det så ud til at planen lykkedes, men det gik galt i slutminutter. Luis Suarez åbnede målscoringen i det 85. minut, og Lionel Messi lukkede kampen med sit mål til 2-0 kort efter.

Hvornår kan man live streame Barcelona – Atletico Madrid?

Barcelona – Atletico Madrid kan live streames tirsdag den 30. juni kl. 22.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår