Kampskema
Barcelona
vs
Elche

Barcelona - Elche Live Stream: Se Barcelona Kampen

Se La Liga-kampen Barcelona – Elche direkte med online live streaming hos bet365! Der venter en spændende kamp mellem Barcelona og Elche, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame hele kampen online hos bet365, hvor du også kan benytte mobil og tablet!

Barcelona har fået en forfærdelig start på 2021, hvor de næsten allerede har spillet sig ud af Copa del Rey og Champions League.

Derfor tyder meget på, at Barcelona skal gå benhårdt efter at vinde La Liga, som er deres bedste mulighed for en titel i denne sæson.

I første omgang skal Barca simpelthen være stærke nok til at besejre Elche på hjemmebane, men de har været ekstremt svingende, så det er bestemt ikke givet.

Se Barcelona – Elche med online live streaming hos bet365!

Er La Liga Barcelonas eneste håb?

Barcelona har bestemt ikke fået den bedste start på 2021. Foruden deres mange La Liga-kampe, så har de faktisk også været i aktion i Super Cup, Copa del Rey og Champions League.

I Super Cuppen blev de besejret af Athletic Club, og selvom turneringen ikke fylder ret meget, så var det alligevel meget skuffende for Barca.

Efterfølgende spillede de den første af to semifinaler i Copa del Rey, hvor de dog tabte 2-0 imod Sevilla efter en meget skuffende kamp. De har ganske vist en returkamp på Camp Nou til at rette op på det dårlige resultat, men det bliver meget svært.

I sidste uge spillede Barca en ekstremt vigtig Champions League 1/8-finale imod Paris Saint-Germain på Camp Nou.

Selvom Barca kom foran 1-0, så endte de med at tabe 4-1. De er med 99 % sandsynlighed ude af Champions League, hvorfor de simpelthen skal vinde La Liga for at sæsonen på nogen måde kan godkendes.

Det kan dog også vise sig at meget svært, da Barca i skrivende stund befinder sig på fjerdepladsen med otte point op til Atletico Madrid på førstepladsen.

Martin Braithwaite kan starte inde

Selvom Martin Braithwaite vel har fået mere spilletid i Barca-trøjen end han havde drømt om, da han skiftede fra Leganés for et år siden, så kan han ikke være tilfreds med udviklingen.

Efterhånden som Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé har kæmpet sig ind på holdet, så er det gået ud over danskeren, hvis eneste scoring i 2021 er blevet sat ind imod Cornellá i Copa del Rey.

Barcelonas kampprogram har dog været ekstremt tæt, og derfor kunne det sagtens tænkes, at træner Ronald Koeman vil starte med Martin Braithwaite på banen imod Elche.

Se Barcelonas kamp imod Elche med online live streaming hos bet365!

Hvornår kan man se Barcelona – Elche live stream?

Barcelona – Elche kan live streames onsdag den 24. februar 2021 kl. 19.00.

Du kan se Barcelona vs Elche hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte