Barcelona
vs
Real Madrid

Se Barcelona - Real Madrid | Live Stream El Clasico

Live Stream El Clasico i Danmark: Se Barcelona – Real Madrid Online

Barcelona og Real Madrid mødes onsdag aften i Copa del Rey, og du kan live streame El Clasico online i Danmark. Det er det første El Clasico i mange år, som ikke sendes på TV i Danmark, og derfor skal du have fat i online live streaming, hvis du vil se Barcelona – Real Madrid.

Du kan live streame El Clasico hos bet365. Med bet365s live streaming kan du både se El Clasico med mobil, tablet og computer.

Se El Clasico direkte på nettet i Danmark her!

Barcelona kan mangle Lionel Messi

Barcelona spillede en skuffende kamp imod Valencia, som endte 2-2 hjemme på Camp Nou. De kan tåle pointtabet, da de har haft en flot sæson i La Liga, men det var til gengæld et stort problem, at Lionel Messi blev småskadet.

Messi er selvfølgelig helt afgørende for Barcelonas chancer for titler i denne sæson, og de første meldinger lyder på, at skaden ikke var så slem igen.

Alligevel er der tvivl om han starter i onsdagens El Clasico imod Real Madrid. Der venter mange vigtige kampe i tre forskellige turneringer i løbet af februar, og der er endda en returkamp i Copa del Rey imod Real Madrid igen om en uge, så der skal ikke tages nogle risici.

Da Ousmane Dembélé også sidder ude med en skade, så kan Ernesto Valverde blive tvunget til at rokere mere end han har lyst til. Coutinho og Luis Suarez bør starte inde, og muligvis bliver det så med en fire-mandsmidtbane.

Barcelona slog Real Madrid 5-1 sidst

Barcelona og Real Madrid har mødt hinanden i et enkelt El Clasico indtil videre. Det skete i La Liga, hvor Barcelona faktisk også måtte undvære Lionel Messi, men det kunne man egentlig ikke se, da kampen først gik i gang.

Coutinho bragte Barcelona foran efter 11 minutter, og Luis Suarez udbyggede føringen til 2-0 efter en halv times spil på straffespark.

Marcelo reducerede for Real Madrid kort inde i anden halvleg, og der var pludselig spænding i kampen igen, men i slutfasen skruede Barcelona bissen på.

Luis Suarez scorede yderligere to gange og Arturo Vidal afsluttede festen kort før slutfløjt, så Barcelona vandt 5-1.

Real Madrid i god form

Real Madrid fik en meget dårlig start på sæsonen, men de efterhånden begyndt at genfinde den gode form. Det er typisk Real Madrid, at de først rigtigt kommer i gang, når de afgørende Champions League-kampe står for døren.

Real Madrid har vundet de seneste fem kampe i alle turneringer, og har scoret 16 mål i de kampe. Særligt Karim Benzema har fundet sit topniveau, og han virker som den skarpe angriber, som man ikke har set i de senere år.

Mens Gareth Bale stadig kæmper med at ramme sit niveau, så er Vinicius Junior begyndt at bide fra sig. Han er stadig kun 18 år, men kan sagtens have en enorm spændende fremtid foran sig.

Hvordan ender Barcelona – Real Madrid?

Barcelona er bedre kørende, og skal også være favoritter til at vinde kampen imod Real Madrid. Der venter en returkamp på Santiago Bernabeu om en uge, og derfor skal Barcelona have et godt udgangspunkt hjemme på Camp Nou.

Vi tror på 3-1 til Barcelona.

El Clasico: Profilerne

Lionel Messi er selvfølgelig den helt store stjerne, men hvis han ikke starter inde, så er det nok Sergio Busquets og Luis Suarez, der er Barcelonas vigtigste spillere.

Karim Benzema er godt kørende for Real Madrid, og han har tidligere scoret ret mange kasser imod Barcelona.

Hvornår kan man live streame Barcelona – Real Madrid online?

El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid kan live streames onsdag den 6. februar kl. 21.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår