Kampskema
Barcelona
vs
Real Madrid

Se El Clasico Online TV: Live Stream Barcelona - Real Madrid

Se El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid direkte med online live streaming hos bet365. Ved at oprette en konto hos bet365, så kan du blandt andet live streame samtlige kampe fra La Liga.

Det betyder, at du kan se kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid på computer, mobil og tablet. På den måde behøver du ikke længere se fodbold i TV, og der er en grund til at live streaming af fodbold bliver mere og mere populært.

Der venter en meget vigtig kamp på Camp Nou i Barcelona, hvor der desværre ikke kommer nogle tilskuere.

Under normale omstændigheder ville der sidde næsten 100.000 tilskuere, som ville skabe en fantastisk opbakning, men spillerne er overladt til sig selv denne gang.

Flere af verdens bedste fodboldspillere kommer på banen, så vi forventer en fantastisk kamp.

Med en konto hos bet365 kan du live streame hele kampen mellem Barcelona og Real Madrid online!

Barca og Real er i krise

FC Barcelona og Real Madrid har været blandt de mest dominerende klubhold i international fodbold i dette årtusinde.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo var hovedpersonerne i en fantastisk saga mellem de to ærkerivaler, men æraen er ved at være slut.

Real Madrid har været i store problemer siden Cristiano Ronaldo smuttede fra klubben, og selvom de har hentet spillere som Eden Hazard og Thibaut Courtois til klubben, så er de langt fra tidligere tiders niveau.

Barcelona har på papiret en fantastisk trup, men klubben befinder sig i en stor krise. Hele transfervinduet handlede om, at Lionel Messi ville prøve noget nyt, men det fik han altså ikke lov til.

Argentineren har fastholdt sit meget høje niveau, og han virker bestemt ikke umotiveret, men han er nærmest alene om at bære Barcelona i øjeblikket.

Profiler sidder ude med skader

Både Barcelona og Real Madrid har været ramt af skader op til sæsonens første El Clasico. Klubberne har været hårdt ramt økonomisk, og den usikre fremtid har også gjort, at klubberne ikke rigtigt har hentet nye spillere i transfervinduet.

Hos Barcelona er det primært defensivt, at der er skadesproblemer. Den fantastiske målmand Marc-André ter Stegen sidder fortsat ude, hvilket nok også gælder venstre back Jordi Alba og stopper Samuel Umtiti.

Alba og ter Stegen vil i den grad blive savnet, men Barcelona har vænnet sig til at spille uden Umtiti, som nærmest har været mere skadet end frisk.

Eden Hazard sidder fortsat ude for Real Madrid, og han har fået selskab af Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal, Mariano Diaz, Martin Ødegaard og Sergio Ramos.

Det hårdeste fravær er selvfølgelig anfører Sergio Ramos, som har enorm betydning for Real Madrid-holdet.

Se El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid med online live streaming!

Hvem vinder El Clasico?

Barcelona har fordelen af at spille på hjemmebane, men da der ikke kommer nogle tilskuere, så er det måske ikke den største fordel.

Vi tror på 2-1 til Barcelona.

Du kan se Barcelona vs Real Madrid hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte