Barcelona
vs
Sevilla

Se Barcelona - Sevilla: Live Stream Copa del Rey Online

Se Copa del Rey-kampen Barcelona – Sevilla med online live stream hos bet365! Copa del Rey vises desværre ikke dansk TV, så hvis du vil se kampen mellem Barcelona og Sevilla, så skal du live streame kampen online hos bet365.

Vi skal have fundet den første finalist i Copa del Rey, når der venter en returkamp på Camp Nou i Barcelona.

Sevilla vandt det første opgør hjemme på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan med 2-0, så de er klare favoritter til at gå videre til Copa del Rey-finalen.

Under normale omstændigheder er Barcelona ekstremt stærke hjemme på Camp Nou, men sådan har det ikke helt været uden tilskuere.

Se Copa del Rey-semifinalen Barcelona – Sevilla online live stream!

Copa del Rey kan blive Barcelonas chance for en titel

Det er ingen hemmelighed, at Barcelona-holdet er inde i en vanskelige periode. De har hele sæsonen kæmpet med at følge med Atletico Madrid i toppen af La Liga, og de har nærmest allerede udspillet chancen for at gå videre til kvartfinalerne i Champions League.

Barca har fem point op til førstepladsen i ligaen, selvom Atletico Madrid har spillet en kamp færre, og selvom det fortsat er realistisk, så bliver det meget svært for Barca at vinde La Liga.

Barcelona tabte den første Champions League 1/8-finale imod PSG med hele 4-1 hjemme på Camp Nou, hvorfor de er på vej ud af den turnering.

Copa del Rey kan blive redningen for Barcelonas sæson, men det bliver også meget svært at spille sig i finalen.

Barcelona tabte nemlig det første opgør i Sevilla med 2-0 efter en meget ringe indsats. Målene blev i øvrigt sat ind af Jules Koundé og den tidligere Barcelona-spiller Ivan Rakitic.

Når det er sagt, så har Barcelona netop besejret Sevilla med 2-0 i La Liga, og det må give Barca-holdet noget selvtillid inden Copa del Rey-kampen.

Sevilla i topform

Sevilla har i den grad genopfundet sig selv under Julen Lopetegui. Træneren har fået sat defensiven ekstremt godt op, og det har gjort Sevilla meget svære at spille imod.

Sevilla ligger i skrivende stund på en fjerdeplads i La Liga med 48 point efter 24 kampe. Målet er at komme med i næste sæsons Champions League-turnering, og det bør helt klart være muligt.

Sydspanierne havde vundet otte kampe på stribe inden de tabte det første Champions League-opgør med 3-2 på hjemmebane imod Dortmund, hvilket selvfølgelig gør det svært for dem at avancere til kvartfinalen.

Det er dog meget flot, at Sevilla fortsat er inde i varmen i både Copa del Rey, Champions League og La Liga, når vi har ramt marts måned.

Hvornår kan man se Barcelona – Sevilla live stream?

Barcelona – Sevilla kan live streames online onsdag den 3. marts 2021 kl. 21.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår