Kampskema
Bayer Leverkusen
vs
Bayern München

Live Stream Bayer Leverkusen vs Bayern München

Se Bundesliga-kampen mellem Bayer Leverkusen og Bayern München direkte med online live streaming hos bet365.

Ved at live streame fodbold hos bet365, så slipper du for dyre TV-pakker, og du kan endda både se fodbold med mobil, tablet og PC.

Der venter en fantastisk fodboldkamp i Leverkusen, når de tyske mestre fra Bayern München lægger vejen forbi.

Gæsterne er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men Bayer Leverkusen har tidligere været i stand til at drille Bayern München, så man kan bestemt ikke udelukke en overraskelse.

Bayern har dog været skræmmende stærke siden, at Bundesligaen blev genoptaget, så man forventer, at de vinder lørdagens topkamp på BayArena.

Se Bayer Leverkusen – Bayern München med live streaming hos bet365!

Bayern München virker ustoppelige

Det er et vanvittigt stærkt Bayern München-hold, vi har set siden Bundesligaen startede op igen. De har vundet deres kampe imod Union Berlin, Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund og senest Fortuna Düsseldorf klart.

Med hele syv point ned til Dortmund og kun fem kampe tilbage, så er det næsten sikkert, at mesterskabet havner i München for ottende sæson på stribe.

Robert Lewandowski blev opereret umiddelbart før coronapausen, og han har dermed kunne bruge pausen på at komme tilbage til topformen, og det må man virkelig sige, at han er.

Han scorede to kasser i 5-0-sejren over Düsseldorf, så han nu er oppe på 29 mål i 27 Bundesliga-kampe i denne sæson.

Derudover har polakken scoret 11 gange i seks Champions League-kampe, så det ville bestemt ikke være overraskende, hvis han kom på tavlen imod Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen går efter Champions League-plads

Der venter dog Bayern en svær kamp, da de møder et af Tysklands mest formstærke mandskaber. Leverkusen har vundet tre af deres fire kampe efter pausen, og de har blandt andet slået stærke Borussia Mönchengladbach med 3-1 på udebane.

De ligger i skrivende stund på femtepladsen, men de har kun to point op til RB Leipzig på tredjepladsen, og så er de à point med netop Gladbach.

Det er helt afgjort klubbens mål at score en billet til næste sæsons Champions League-turnering, så de fortsat kan tiltrække dygtige spillere.

Hvad bliver kampen?

Selvom Bayern München er et niveau eller to over Bayer Leverkusen, så er det ikke givet, at de tyske mestre bare vinder kampen.

Bayer Leverkusen har faktisk vundet de seneste to kampe imod Bayern München, som dog ikke dengang havde Hansi Flick som træner.

Vi tror på en Bayern München-sejr.

Hvornår kan man live streame Bayer Leverkusen – Bayern München online?

Bayer Leverkusen – Bayern München kan live streames lørdag den 6. juni 15.30.

Du kan se Bayer Leverkusen vs Bayern München hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold