Kampskema
Bayer Leverkusen
vs
Borussia Dortmund

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund Live Stream

Se Bundesliga-kampen mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund direkte på nettet med live streaming hos bet365!

En af weekendens bedste kampe finder på sted på BayArena i Leverkusen, hvor det sprudlende tophold fra Borussia Dortmund kommer på besøg lørdag aften.

Det er to velspillende mandskaber, der mødes, så det er svært at forestille sig andet end en underholdende kamp med mange mål.

Derudover, så er der flere spillere med fortid i den danske Superliga, som vi kan få på banen, hvilket kun gør kampen mere spændende.

Borussia Dortmund er flyvende

Efter en svingende periode i slutningen af 2019, så er Dortmund kommet anderledes godt ud til 2020. De har spillet tre kampe i Bundesligaen i det nye år imod Augsburg, FC Köln og senest Union Berlin.

De tre kampe er blevet vundet med hhv. 5-3, 5-1 og 5-0, hvilket ikke mindst skyldes en ny, norsk spiller ved navn Erling Haaland.

Han havde scoret 24 mål i 20 kampe for Red Bull Salzburg, som ikke længere kunne holde på den store nordmand.

I de første to kampe for Dortmund blev han skfitede ind, men han scorede tre mål på 34 minutter i debuten og to mål på 25 minutter i den efterfølgende kamp imod Köln.

Han fik lov at starte på banen imod Union Berlin, hvor han scorede to mål inden udskiftningen med et kvarter igen.

Dermed er Dortmund tilbage i kampen om mesterskabet, som de ikke har vundet siden 2012. Før runden gik i gang lå Dortmund på tredjepladsen med tre point op til Bayern München på førstepladsen og to point op til RB Leipzig på andenpladsen.

Dortmund scorer altid mange mål imod Leverkusen

Kigger man på de indbyrdes kampe mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund, så tegner der sig et klart mønster – Dortmund scorer mange mål og vinder som regel kampen.

Hvis vi ser på de seneste 10 indbyrdes kampe mellem de to mandskaber, så har Dortmund vundet hele syv af dem. To er endt uafgjort, mens Leverkusen kun har vundet en enkelt kamp.

Dortmund har scoret hele 26 mål i disse 10 kampe imod Leverkusen, og med tanke på formkurven i øjeblikket, så får Lukas Hradecky og Leverkusen-defensiven nok en del at se til.

Foruden den tidligere Esbjerg- og Brøndby-målmand, så kan vi også få set Thomas Delaney i aktion. Han har desværret siddet ude med en skade i de seneste par uger, men det kan ikke udelukkes, at han kommer til at få spilletid lørdag aften.

Se Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund online med live streaming!

Hvornår kan man live streame Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund?

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund kan live streames lørdag den 8. februar kl. 18.30.

Du kan se Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold