Kampskema
Bayern München
vs
Eintracht Frankfurt

Bayern München - Eintracht Frankfurt Live Stream

Se Bayern München – Eintracht Frankfurt direkte med online live streaming! Ved at oprette en konto hos bet365, så har du muligheden for at se alle kampe fra den tyske Bundesliga live streaming, og du kan endda både bruge mobil, tablet og computer.

De tyske mestre fra Bayern München er storfavoritter til at vinde kampen imod Eintracht Frankfurt hjemme på Allianz Arena i München.

Kampen bliver dog spillet uden tilskuere, hvilket kan gøre opgaven en smule lettere for Eintracht Frankfurt, som har danske Frederik Rønnow med i truppen.

Normalt ville kampen mellem FC Bayern og Eintracht Frankfurt være blevet overværet af omkring 70.000 tilskuere på det store stadion, men vi altså vænne os til at se fodbold uden stemning i de næste par måneder.

Alligevel forventer vi en fornøjelse af en fodboldkamp, og du kan altså se Bayern München – Eintracht Frankfurt med live streaming hos bet365.

Bayern lagde ud med sejr i Berlin

Bayern München gik på pause i fantastisk form, og i søndags skulle de så forsøge at bygge videre på den gode stime.

Spillerne havde ikke været i kamp i godt to måneder, og det kunne ses på Bayern-spillerne.

De mødte Union Berlin på udebane, og selvom Bayern vandt kampen med 2-0 på mål af Robert Lewandowski og Benjamin Pavard, så ramte de aldrig topniveauet.

Det var dog en meget speciel kamp, så mon ikke Bayern-holdet er tilfredse med blot at vinde kampen, og så må de forsøge at forbedre spillet i den kommende kamp imod Eintracht Frankfurt.

Frankfurt i store problemer

Eintracht Frankfurt var meget, meget tæt på at komme i Europa League-finalen i sidste sæson, og de endte ligeledes på en godkendt syvendeplads i Bundesligaen.

De kunne så ikke holde på hverken Luka Jovic eller Ante Rebic, som vel var holdets to største profiler i sidste sæson.

De blev solgt til hhv. Real Madrid og AC Milan, og i denne sæson har Eintracht Frankfurt haft store problemer.

Frankfurt ligger i skrivende stund på Bundesligaens 13. plads, og det tæt på umuligt for dem at få en plads i europæisk fodbold i næste sæson.

Bayern skal revanchere katastrofen i Frankfurt

Den omvendte kamp mellem Eintracht Frankfurt og Bayern München endte med en utrolig 5-1-sejr til Frankfurt.

Kampen blev spillet i november sidste år, og der er sket en hel masse med de to hold siden da. Bayern har fyret Niko Kovac, og haft stor succes under Hansi Flick, som er blevet ansat permanent.

Nu skal Bayern så revanchere det enormt store nederlag i Frankfurt, og mon ikke de formår at vinde kampen på Allianz Arena i München.

Se Bayern München – Eintracht Frankfurt online med live streaming!

Hvornår kan man se Bayern München – Eintracht Frankfurt live stream?

Bayern München – Eintracht Frankfurt kan live streames lørdag den 23. maj kl. 18.30.

Du kan se Bayern München vs Eintracht Frankfurt hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår