Kampskema
Bayern München
vs
Hoffenheim

Se Bayern München - Hoffenheim med live stream online

Se Bayern München – Hoffenheim online med live stream

Du kan se Bundesliga-kampen mellem Bayern München og Hoffenheim direkte med online live streaming hos bet365. Fredag aften er Bundesligaen endelig tilbage efter en lang pause, og du kan heldigvis live streame åbningskampen Bayern München – Hoffenheim på nettet med bet365s live streaming.

Er det så gratis at live streame Bayern – Hoffenheim hos bet365? Nej, det er ikke gratis, da du skal have penge på din konto, men du skal selvfølgelig ikke betale noget for at live streame Bundesliga-fodbold hos bet365.

Se Bayern München – Hoffenheim på nettet med live streaming.

Bayern München bør vinde Bundesligaen igen

Bayern München har domineret Bundesligaen i høj grad, og selvom Jürgen Klopps Dortmund-hold vandt et par mesterskaber for nogle år siden, så har Bayern vel aldrig været mere dominerende.

Derfor er de selvfølgelig også storfavorit til at genvinde Bundesligaen for syvende gang i træk, hvilket aldrig er sket før.

De andre tophold som Leverkusen, Dortmund og dagens modstander fra Hoffenheim har ikke forstærket sig væsentligt, så er der ikke meget, der tyder på, at Bayern ikke vinder Bundesligaen igen.

Hoffenheim var stærke i sidste sæson

Hoffenheim lå i mange år i midterfeltet i Bundesligaen, men de senere år har de bevæget sig op i tabellen.

Det skyldes i høj grad træner Julian Nagelsmann, som har gjort et fantastisk stykke arbejde i Hoffenheim.

I sidste sæson endte Hoffenheim med 55 point efter 34 kampe, hvilket var nok til at hente tredjepladsen, så de skal spille Champions League-fodbold i denne sæson.

For et år siden endte Hoffenheim på fjerdepladsen, hvorefter de skulle møde Liverpool i CL-kvalifikationen, hvilket dog var for stor en mundfuld.

Hoffenheim må dog undvære flere faste spillere i åbningskampen imod Bayern München, som f.eks. Benjamin Hübner og Dennis Geiger.

Bayern var dårlige i pokalen

Bayern åbnede den nye sæson i sidste weekend, da de mødte Drochtersen/Assel i DFB Pokal, og Bayern var selvfølgelig gigantiske favoritter til at vinde kampen, men det havde de overraskende svært ved.

De stillede op i absolut stærkeste startopstilling med alle stjernerne, men der skulle alligevel gå 81 minutter før Robert Lewandowski scorede til 1-0, som også blev kampens slutresultat.

Netop Lewandowski har netop åbnet op for tankerne omkring hans transferrequest tidligere på sommeren. Han følte sig ikke værdsat i klubben, men det skulle åbenbart være løst nu, så han er klar til endnu en sæson i Bayern München.

Hoffenheim kan skabe problemer for Bayern

Hoffenheim hører til i toppen af Bundesligaen, og derfor bør de også være i stand til at skabe problemer for Bayern München, omend det er ufatteligt svært på Allianz Arena.

Kigger man på de seneste fem opgør mellem Bayern München og Hoffenheim, så har Bayern og Hoffenheim vundet to kampe hver, mens et enkelt opgør endte uafgjort.

Til gengæld er alle sejrene blevet hentet på hjemmebane, og Hoffenheim har aldrig nogensinde vundet imod Bayern på Allianz Arena, så det bliver uden tvivl svært.

Se Bundesliga-kampen mellem Bayern München og Hoffenheim direkte med online live streaming hos bet365.

Hvordan ender Bayern München – Hoffenheim live stream?

Bayern er store favoritter, og det ville være meget overraskende, hvis de ikke slog Hoffenheim, som dog ikke er uden chancer.

Vi tror på 3-1 til Bayern.

Hold øje med

Robert Lewandowski, Bayern München og Pavel Kaderabek, Hoffenheim.

Hvornår kan man se Bayern München – Hoffenheim live stream?

Bayern München – Hoffenheim kan live streames fredag den 24. august kl. 20.30.

Du kan se Bayern München vs Hoffenheim hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se kampen medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold