Kampskema
Bayern München
vs
RasenBallsport Leipzig

Se Bayern München - RB Leipzig Online Stream

Se topkampen mellem Bayern München og RB Leipzig direkte med online live streaming hos bet365!

Der venter en fantastisk omgang fodbold på Allianz Arena i München, hvor Bundesligaens førerhold fra Bayern tager imod titelkandidaterne fra RB Leipzig i en kamp, som du kan live streame hos bet365.

Bayern er selvfølgelig favoritter hjemme på Allianz Arena, hvor de normalt er ekstremt stærke, men RB Leipzig har tidligere været i stand til at drille de mangedobbelte tyske mestre.

Se Bayern München – RB Leipzig med live streaming!

Bayern München og RB Leipzig spiller om førstepladsen i Bundesligaen

Der er tale om en vaskeægte topkamp søndag aften i München. Bayern fører i øjeblikket Bundesligaen med 42 point efter 20 kampe, og med seks sejre på stribe, så virker de til at være på vej imod endnu et mesterskab.

De har dog kun et enkelt point ned til RB Leipzig, som har siddet på førstepladsen i store dele af sæsonen.

Det kan slet ikke udelukkes, at RB Leipzig får point med hjem fra München. Kigger man på de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to hold, så har RB Leipzig vundet en enkelt, mens Bayern har vundet to, og to kampe er endt uafgjort.

Det hører dog med til historien, at Leipzig aldrig har fået point på Allianz Arena.

Yussuf Poulsen er røget ud i kulden i Leipzig

Yussuf Poulsen har været en stor profil for RB Leipzig i de seneste par år, og han spillede sin klart bedste sæson nogensinde sidste år.

Han kom ligeledes fint fra start i denne sæson med flere kasser og en hel del oplæg. Generelt virkede han og Timo Werner til at være en ekstremt stærk angrebsduo, da de besidder meget forskellige kvaliteter, og dermed komplimenterer hinanden godt.

Efter den fine start løb Yussuf Poulsen dog ind i en mindre skade, som holdt ham ude i to kampe, og siden er han kun startet inde en enkelt gang.

Han er ganske vist kommet på banen i de seneste fire Bundesliga-kampe, men det er kun blevet til omkring 90 minutters spilletid, så det er slet ikke optimalt.

Det kan dog sagtens tænkes, at Julian Nagelsmann vil bruge Poulsen imod Bayern, hvor hans fart kan blive meget brugbar i kontrafasen.

Kampen mellem Bayern München og RB Leipzig er samtidig en kamp mellem Bundesligaens to bedste angribere, Robert Lewandowski og Timo Werner, som ligger hhv. nummer et og to på topscorerlisten.

Lewandowski står noteret for 22 kasser, mens Werner har scoret 20 mål, og de bruger i gennemsnit hhv. 81 og 85 minutter for hver scoring.

Se Bayern München – RB Leipzig direkte med live streaming!

Hvornår kan man live streame Bayern München – RB Leipzig?

Bayern München – RB Leipzig kan live streames søndag den 9. februar kl. 18.00 hos bet365.

Du kan se Bayern München vs RasenBallsport Leipzig hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår