Bologna
vs
Inter

Se Bologna - Inter Live Stream Online | Serie A

Se Serie A-kampen Bologna – Inter online med live streaming hos bet365. Du kan heldigvis live streame hele kampen mellem Bologna og Inter direkte hos bet365, hvor du både kan benytte mobil, tablet og PC.

Lørdagen byder på en stor danskerkamp i Serie A. Inter kommer naturligvis med Christian Eriksen på holdet, men Bologna er også repræsenteret ved Andreas Skov Olsen, som netop har vist sig frem på landsholdet.

Formstærke Inter skal bygge videre på den flotte stime, og dermed tage endnu et skridt mod mesterskabet, som de efterhånden er store favoritter til at vinde.

Bologna vandt dog også to kampe på stribe inden landskampspausen, og de scorede endda hele seks gange i de to kampe.

Det ligner på forhånd en underholdende kamp, der spilles lørdag aften, og du kan som sagt live streame Bologna – Inter online hos bet365!

Andreas Skov Olsen kan starte inde for Bologna

Andreas Skov Olsen skiftede i 2019 fra FC Nordsjælland til Serie A og Bologna. Halvandet år efter skiftet til italiensk fodbold er han i gang med at bryde igennem til startopstillingen.

I denne sæson er det blevet til 682 minutters Serie A-fodbold fordelt over 16 kampe, men han har også døjet med en grim skade tidligere på sæsonen.

I landskampen mod Moldova viste den venstrebenede angriber, at hans form i hvert fald ikke mangler noget.

Da han også kom på tavlen i holdets seneste kamp imod Crotone, så må man formode, at danskeren virkelig er i betragtning til startopstillingen.

Inter er meget tæt på at vinde Serie A

Christian Eriksen har udviklet sig til at være en nøglespiller i Inter, og det kan faktisk vise sig at blive en af danskerens bedste sæsoner nogensinde.

Inter har spillet en meget flot sæson i Serie A. De ligger fortjent på førstepladsen med 65 point efter 27 kampe. De har seks point ned til AC Milan, som til gengæld har spillet en kamp mere.

Inter har hele 10 point ned til Juventus, og selvom der resterer 11 runder af Serie A, så er det svært at se, hvordan Den Gamle Dame skal indhente Inter.

Det er værd at bemærke, at Christian Eriksen ikke har vundet en titel siden 2013, hvor han vandt The Double med Ajax.

I Tottenham-tiden er det kun blevet til sølvmedaljer, hvilket også var tilfældet for Inter i sidste sæson, da de tabte Europa League-finalen til Sevilla.

Se Bologna – Inter online med live stream!

Hvad bliver Bologna – Inter?

Inter er klare favoritter, og de har virkelig været gode i denne sæson. Bologna kan dog true førerholdet, hvis de rammer dagen.

Vi tror på 2-1 til Inter!

Du kan se Bologna vs Inter hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte