Bordeaux
vs
FC København

Bordeaux - FCK Live Stream: Se Europa League fodbold

Bordeaux – FCK Live Stream: Europa League fodbold online

Se BordeauxFCK direkte med live stream online. Der venter en stor kamp, når Bordeaux og FCK mødes i Europa League, og du kan heldigvis live streame kampen online!

Bordeaux har fået en skuffende start på Europa League, og derfor er der pres på franskmændene før hjemmekampen imod FC København.

På papiret er Bordeauxs hold selvfølgelig væsentligt bedre end FCKs, men der behøver ikke nødvendigvis at være så stor niveauforskel på de to hold.

Ståle Solbakken og FCK er meget dygtige til at spille disse europæiske kampe, hvor de har rollen som underdogs, men ofte får et resultat ud af det.

Se Europa League-kampen mellem Bordeaux og FCK direkte med live stream!

Læs mere om Europa League-historien her!

Bordeaux møder FCK med to danskere på holdet

Det er nok de færreste danskere, der har et indgående kendskab til Bordeaux, men det hjælper nok lidt, at de har to danskere på holdkortet.

Landsholdsspillere Lukas Lerager skiftede i 2017 fra Zulte Waregem til Bordeaux, og han har været fast mand på holdet lige siden.

Han har fået selskab af en vaskeægte FCK-legende i form af Andreas Cornelius. Den store angriber blev sammen med Atalanta besejret af FCK på straffespark, og kort efter valgte klubben at udleje Cornelius til Bordeaux.

Ironisk nok endte Bordeaux og FC København i den samme Europa League-gruppe, så Andreas Cornelius kommer til at stå overfor sin tidligere klub hele tre gange i løbet af et halvt år.

Bordeaux har solgt stjernen

Bordeaux er med i Europa League fordi de i sidste sæson endte på sjettepladsen i Ligue 1, hvilket er ganske imponerende.

En af de helt store spillere i den seneste sæson var brasilianske Malcom, som derfor også har søgt videre fra den franske klub.

Han var godt på vej til Roma for et beløb omkring de 300 millioner kroner, men Barcelona ville ikke lade muligheden passere, og de hijackede derfor handlen.

De har ikke været ude og bruge alle pengene på erstatninger, men de har dog købt nigerianske Samuel Kalu i belgiske Gent. Han har scoret et enkelt mål i Ligue 1 indtil videre, men der er helt sikkert mere i vente fra den 21-årige angriber.

FCK vil stå lavt på banen

Ståle Solbakken og FCK plejer at være ret forudsigelige i denne type kampe. Man plejer at rykke en kantspiller – i dette tilfælde Viktor Fischer – op i angrebet, og så have en mere arbejdsom og defensiv spiller på venstrekanten.

På den måde ændrer man formationen en smule fra 4-4-2 til 4-4-1-1, og det har været fremgangsmåden i mange europæiske udekampe igennem årene i FCK.

Det forventer vi også, at FCK vil gøre denne gang, hvor de regnes som underdogs imod Bordeaux. FCK vil lade Bordeaux havde bolden en stor del af tiden, mens deres kæder vil stå skarpt og tæt på hinanden, så der ikke er meget plads at spille på.

Bordeaux – FCK: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Bordeaux – FCK:

Bordeaux: Benoit Costil – Sergi Palencia, Jules Koundé, Pablo, Maxime Poundjé – Otavio, Aurelien Tchouaméni – Samuel Kalu, Younousse Sankharé, Francois Kamano – Jimmy Briand.

FCK: Jesse Joronen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen – Robert Skov, Carlos Zeca, Rasmus Falk, Nicolaj Thomsen – Viktor Fischer, Dame N’Doye.

Hvordan ender Bordeaux – FCK live stream?

Bordeaux har et stærkere hold, og vil være favoritter til at vinde kampen, men FC København har mange gange fået point på svære udebaner i Europa.

Vi tror på 1-1 efter en tæt kamp.

Hold øje med

Samuel Kalu, Bordeaux og Viktor Fischer, FCK.

Hvornår kan man se Bordeaux – FCK live stream?

Bordeaux – FCK kan live streames torsdag den 4. oktober kl. 18.55.

Du kan se Bordeaux vs FC København hos Dplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold