Borussia Dortmund
vs
Manchester City

Se Dortmund - Man City : Live Stream CL Online

Se Dortmund – Manchester City med online live streaming! Der venter en stor kvartfinale i Champions League, når Borussia Dortmund tager imod Manchester City, og du kan live streame hele kampen online!

Manchester City vandt det første opgør med 2-1 efter en underholdende fodboldkamp. Dermed har de det bedste udgangspunkt, og der er ingen tvivl om, at Pep Guardiolas mandskab er favoritter til at gå videre til semifinalen.

Dortmund har dog tidligere skabt store resultater hjemme på Signal Iduna Park, hvorfor det selvfølgelig ikke kan udelukkes, at de går videre.

Thomas Delaney bør starte inde på den defensive midtbane hos Dortmund, så der er mange gode grunde til at se deres kamp imod Manchester City, som spilles onsdag aften kl. 21.00.

Se Dortmund – Man City med online live streaming!

Manchester City skuffede i weekenden

Manchester City har været flere niveauer over alle andre hold i Premier League i denne sæson, men det var ikke til at se i lørdags, da de tog imod Leeds hjemme på Etihad Stadium.

Efter 42 minutter scorede Stuart Dallas et flot mål for gæsterne, men kort efter blev Liam Cooper udvist, og da forventede man et comeback.

Ferran Torres fik udlignet med et kvarter igen, men Dallas dukkede op i overtiden, og scorede til 2-1. Det ændrer ikke på, at Manchester City vinder Premier League i overbevisende stil, og Pep Guardiola havde valgt at spare nogle profiler, men det giver selvfølgelig Dortmund mere tro på comebacket.

Borussia Dortmund vandt 3-2 på udebane over VfB Stuttgart. Jude Bellingham, Marco Reus og Ansgar Knauff scorede Dortmunds mål.

Dermed er BVB på femtepladsen i Bundesligaen med syv point op til Eintracht Frankfurt på den meget vigtige fjerdeplads, der giver adgang til næste sæsons Champions League-gruppespil.

Det ligner en målfest i Dortmund

Det kan næsten kun blive en målrig kamp onsdag aften i Dortmund. Udover, at de to hold generelt spiller meget offensiv fodbold med et hav af stjerner, så skal vi jo have vundet en vinder.

Dortmund er tvunget til at score mindst et mål, og det er svært at forestille sig, at de ikke indkasserer mål, hvilket vil tvinge dem yderligere frem.

Dortmund og Manchester City har mødt hinanden tre gange i Champions League-historien. De to kampe i 2012 endte 1-1 på Etihad Stadium og 1-0 til Dortmund. Man City vandt som bekendt opgøret for en uge siden med 2-1 på mål af Kevin De Bruyne og Phil Foden, mens Reus scorede udebanemålet for tyskerne.

Se Dortmund – Manchester City online med live streaming!

Kampens profiler

Der er mange at vælge mellem, men Erling Braut Haaland kommer til at få meget fokus, og han skal gerne på tavlen, hvis Dortmund skal gå videre.

Phil Foden var den helt store spiller i den første kamp, og han bliver ligeledes spændende at følge.

Du kan se Borussia Dortmund vs Manchester City hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold