Borussia Dortmund
vs
Schalke 04

Borussia Dortmund - Schalke 04 Live Streaming

Du kan se Borussia Dortmund – Schalke 04 direkte med online live streaming hos bet365! En af Tysklands største fodboldkampe spilles lørdag aften, når Borussia Dortmund tager imod ærkerivalerne fra Schalke 04 hjemme på Signal Iduna Park.

Hvis du ikke ser fodbold i TV, så har du muligheden for at live streame samtlige kampe fra Bundesligaen hos bet365. Du kan endda både live streame på din computer, mobil eller tablet, så længe du har forbindelse til internettet.

Der er normalt omkring 80.000 vilde tilskuere til denne kamp, men grundet coronavirussen, så bliver kampen selvfølgelig spillet uden folk på stadion.

Det er selvfølgelig ærgerligt, men man kan også diskutere om kampen overhovedet burde være blevet spillet.

Kampe rundt omkring i hele verden bliver udskudt og suspenderet, men i Tyskland har man alligevel valgt at afvikle denne runde.

Se Borussia Dortmund – Schalke 04 med live streaming hos bet365!

Borussia Dortmund skal vinde for at holde trit med Bayern

Det er tæt i toppen af tysk fodbold, hvor Bayern München fører Bundesligaen med 55 point, mens Borussia Dortmund ligger på andenpladsen med 51 point.

Bayern står selvfølgelig med de bedste muligheder for at vinde Bundesligaen, men det kan bestemt ikke udelukkes, at Dortmund giver dem kamp til stregen.

Med fire point op til Bayern og kun ni kampe tilbage, så er der i hvert fald ikke råd til flere pointtab hos Dortmund.

Schalke jagter Europa League-pladserne

Schalke derimod er ikke længere en del af den absolutte top i tysk fodbold. De ligger i skrivende stund på sjettepladsen, 14 point efter Dortmund.

Med 12 point op til Champions League-pladserne, så skal der et ekstremt comeback til før de kommer tilbage i det fine selskab.

Derudover, så har Schalke været helt elendige i de seneste par måneder. De har ikke vundet en kamp siden den 17. januar, hvor de slog Borussia Mönchengladbach.

Siden har de blandt andet tabte med hele 5-0 imod både Bayern München og RB Leipzig, mens de også blev slået med hele 3-0 af FC Köln.

De har et hav af skader, og derfor er det også svært at forestille sig, hvordan de skal tage point med hjem fra Dortmund.

Omvendt er der ingen tilskuere på stadion, så hjemmebanefordelen er ikke ret stor i forhold til hvad den ellers havde været.

Du kan som sagt live streame kampen mellem Borussia Dortmund og Schalke 04 direkte hos bet365.

Hvornår kan man se Borussia Dortmund – Schalke 04?

Borussia Dortmund – Schalke 04 spilles lørdag den 14. marts kl. 15.30.

Du kan se Borussia Dortmund vs Schalke 04 hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold