Brøndby IF
vs
AaB

Brøndby - AaB Live Stream | Se Brøndby - AaB Online

Se Brøndby – AaB Live Stream

Se Brøndby – AaB online med live stream! Brøndby-holdet skal søndag aften spille endnu en kamp, og denne gang venter formstærke AaB, og hvis du ikke skal på Brøndby Stadion, så kan du live streame kampen online.

Brøndby er favoritter, når de søndag aften tager imod AaB på hjemmebane, men det bliver ikke en nem kamp.

AaB har nogle offensive profiler, hvor særligt Lucas Andersen kan skabe problemer. Omvendt kommer Brøndby til at få en flot opbakning fra de trofaste Brøndby-tilskuere.

AaB kommer fra en række flotte præstationer, men de har dog tabt begge deres udekampe i denne sæson.

Se Brøndby – AaB med live stream!

Brøndby-spillerne har haft hårdt program

Mens AaB kun har haft Superligaen at fokusere på, så har Brøndby netop spillet deres sjette Europa League-kvalifikationskampe.

Selvom Brøndby-træner Niels Frederiksen har roteret på holdet, så man doserer kræfterne en smule, så har det været en hård optakt til søndagens kamp.

Flere af deres spillere har været ude med småskader, og det vides eksempelvis ikke om Simon Tibbling bliver klar til denne kamp.

Brøndby spillede torsdag aften i Portugal, og har derfor ikke haft mulighed for at forberede sig ordentligt til AaB-kampen.

AaB er kommet efter dårlig start

AaB kom dårligt fra land, da de tabte 2-0 imod oprykkerne fra Lyngby i den første runde. Siden har de dog leveret fire fine præstationer, så der igen er optimisme i Aalborg.

De tabte ganske vist 1-0 imod FC Midtjylland på trods af, at de var en mand i overtal i størstedelen af anden halvleg, men derudover har de fået syv point i de andre tre kampe.

Endnu vigtigere er det, at spillet er begyndt at flyde igen. Det fungerede ikke rigtigt for dem i den første kamp, og selvom der ikke er skiftet meget på holdet, så ser det væsentligt bedre ud for Jacob Friis’ mandskab.

Man har dog problemer med at få Kasper Kusk i gang, hvilket kan blive et problem på den lange bane.

Bliver underholdende i Brøndby

Det kan næsten ikke andet end at blive underholdende mellem Brøndby og AaB. Brøndby kommer stort set altid på tavlen, og særligt hjemme på Brøndby Stadion scorer de mange mål.

Både Brøndby og AaB spiller fremadrettet fodbold, og de har væsentligt bedre spillere i offensiven end de har i forsvaret.

Seneste møde mellem de to hold var i DBU Pokalen for et halvt år siden, hvor det blev 1-0 til Brøndby. Kampen før blev det hele 3-3 efter en festlig fodboldkamp, og vi håber på lige så meget underholdning denne gang.

Se Brøndby – AaB med live stream!

Hvad bliver Brøndby – AaB?

Brøndby bør vinde kampen, men de kommer fra en hård tur til Portugal, og AaB har været godt kørende.

Vi tror på 2-2.

Hold øje med

Kamil Wilczek, Brøndby og Lucas Andersen, AaB.

Hvornår kan man live streame Brøndby – AaB?

Brøndby – AaB kan live streames søndag den 18. august kl. 18.00.

Du kan se Brøndby IF vs AaB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold