Kampskema
Brøndby IF
vs
AGF

Brøndby - AGF Live Streaming: Se Brøndby - AGF her

Se Brøndby – AGF online med live stream

Fredagens Superligakamp spilles på Brøndby Stadion, hvor Brøndby og AGF mødes, og du kan live streame kampen online. Hvis du heller ikke kan se fodbold i TV, så skal du live streame Brøndby – AGF online!

Der venter et stort opgør mellem de to gamle rivaler fra Brøndby og AGF. Begge hold er i krise, og der står ekstremt meget på spil fredag aften.

AGF vandt det omvendte opgør med 3-2 efter en fantastisk kamp i Århus, og det bliver nok ikke mindre underholdende denne gang.

Se Brøndby – AGF direkte med live stream!

Brøndby er fortsat i krise

Brøndby har været en skygge af sig selv i denne sæson i forhold til de to seneste sæsoner, hvor de er endt på andenpladsen. BIF ligger i skrivende stund på ottendepladsen med kun 18 point efter 15 kampe, hvilket på ingen måde er godt nok med så stærk en trup.

De tog endnu et skridt i den forkerte retning i søndags, hvor de fik besøg af de andre rivaler fra FC København. En meget rodet og ikke særligt flot spillet kamp så ud til at ende 0-0, men unge Jonas Wind dukkede op i overtiden, og scorede til 1-0.

Hvor Brøndby havde et stramt kampprogram i starten af sæsonen, så er der efterhånden ikke nogle undskyldning for de manglende resultater, og pilen peger efterhånden på Alexander Zorniger.

Det hører dog med til historien om Brøndby, at de har været uheldige i flere kampe, og i så tæt en række, så kan en enkelt kamp have ret så stor betydning.

AGF i dårlig form

Det ser faktisk heller ikke helt godt ud i AGF for tiden. Deres seneste tre kampe har budt på nederlag i Parken imod FCK, imod Næstved i Sydbank Pokalen, og senest tabte de 0-2 på hjemmebane imod lokalrivalerne fra Randers.

Hvis de taber den fjerde kamp på stribe, imod de største rivaler fra Brøndby, så begynder fansene at blive utilfredse. David Nielsen har indtil videre taget ansvaret på sine skuldre, og han er da ikke i fyringsfare som det ser ud nu, men der skal snart vendes op på stimen.

Det er syv kampe siden, at AGF senest vandt, og det var i en pokalkamp hjemme på Ceres Park imod Århus Fremad. Kampen før vandt de også, og det var den omtalte Superliga-kamp imod Brøndby.

Plejer at være underholdende mellem Brøndby og AGF

Der plejer at være tryk på, når rivalerne fra Brøndby og AGF mødes. Man vil virkelig ikke tabe til hinanden, så spillerne plejer at give den lidt ekstra i tacklinger ligesom, at der er ekstra tryk på fra publikum.

I løbet af de seneste fem indbyrdes opgør mellem Brøndby og AGF har vi fået resultater som 3-2, 2-2 og 7-0, og selvom det ikke nødvendigvis bliver lige så målrigt, så bliver det nok en sjov kamp alligevel.

Se Brøndby IF – AGF online med live stream!

Hvordan ender Brøndby – AGF live stream?

Brøndby har favoritværdigheden, og der bør trods alt være en niveauforskel på trupperne, selvom det ikke er til at se i øjeblikket.

3-1 til Brøndby er vores bud på resultatet.

Brøndby – AGF: Profiler

Kamil Wilczek har været Brøndbys klart bedste spiller i denne sæson, og han er også det bedste bud på en målscorer. Jakob Ankersen har ligeledes været stærk for AGF i denne sæson.

Hvornår kan man se Brøndby – AGF live stream?

Brøndby – AGF kan live streames fredag den 9. november kl. 19.00.

Du kan se Brøndby IF vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold