Brøndby IF
vs
Braga

Se Brøndby - Braga Online | Live Stream Europa League

Se Brøndby – Braga med live streaming

Live stream Brøndby – Braga online! Du kan live streame Europa League-kvalifikationskampen Brøndby – Braga direkte på nettet!

Der venter en meget spændende kamp på Brøndby Stadion, når portugisiske Braga kommer på besøg i den tredje runde af Europa League-kvalifikationen.

Der er ingen tvivl om, at Braga er favoritter til at gå videre, men der er en række ting, som giver håb for Brøndby.

Den første kamp mellem Brøndby og Braga spilles torsdag aften på Brøndby Stadion, mens der venter en returkamp om præcis en uge på det spektakulære stadion, Estadio Municipal de Braga.

Brøndby har vist stor styrke

Der har været meget tvivl om Brøndby-holdet henover sommeren, hvilket til dels hænger sammen med det kaotiske forløb uden for banen med skiftende administration.

Man må dog rose holdet og ikke mindst træner Niels Frederiksen for deres indsatser indtil videre. De har haft et tæt kampprogram, og leveret mange glimrende præstationer.

Særligt på Brøndby Stadion har de været væsentligt bedre end deres modstandere ved alle lejligheder.

Den seneste Europa League-kamp imod Lechia Gdansk var meget imponerende. De skulle vende et 2-1-nederlag fra den første kamp i Polen, hvor indsatsen bestemt ikke var godkendt.

Brøndby var bedst fra kampens start, og kom fortjent på 2-0 efter mål af Paulus Arajuuri og Kamil Wilczek.

Desværre fik polakkerne reduceret, så kampen røg i forlænget spilletid. Her var Brøndby ligeledes stærkest, og på to kasser af unge Jesper Lindstrøm, så gik BIF fortjent videre til den tredje kvalifikationsrunde, hvor de altså skal møde Braga.

Braga er en meget svær modstander

Det var bestemt ikke en ønskelodtrækning for Brøndby. Braga er en relativt lille klub, hvis man sammenligner dem med de andre portugisiske tophold, men de må formodes at være væsentlig stærkere end Brøndby – i hvert fald på papiret.

Braga endte på fjerdepladsen i den portugisiske liga i sidste sæson. De var 20 point bag Benfica på førstepladsen, men havde også 15 point ned til Vitoria Guimaraes.

Stort set alle spillerne i Braga-truppen kommer fra Portugal eller Brasilien, men der er ikke ligefrem store, kendte navne.

De har solgt sidste sæsons topscorer, Dyego Sousa, til kinesisk fodbold, men har også sagt farvel til nogle andre, store profiler, som er røget for store beløb.

Sammenlagt har Braga solgt for omkring 200 millioner kroner, og selvom de har hentet nogle spillere til klubben, så er de næppe færdige med at købe ind.

Alt i alt, så er det et stærkt hold, men langt fra en umulig opgave for Brøndby.

Brøndby skal være i bedre kampform end Braga

Brøndby har allerede spillet otte betydende kampe i Superligaen og Europa League-kvalifikationen, og har derfor en god kampform.

Selvom det tætte kampprogram også kan give trætte stænger, så må de alligevel være i en bedre fysisk forfatning end Braga, som endnu ikke har spillet andet end venskabskampe.

Der er kæmpe forskel på træningskampe og betydende kampe, så det bør selvfølgelig give Brøndby en fordel.

Derudover, så har Braga som nævnt solgt et hav af store profiler, mens Brøndby har holdt nogenlunde sammen på truppen.

Disse faktorer kan hjælpe Brøndby til at skabe overraskelsen, men det bliver selvfølgelig svært alligevel.

Live stream kampen mellem Brøndby og Braga online!

Hvad bliver Brøndby – Braga?

Brøndby skal have nogenlunde gode chancer for at skabe et resultat i hjemmekampen, hvor der venter en vild kulisse.

Brøndby har været meget stærke på hjemmebane i denne sæson, og de skal være i stand til at vinde hjemmekampen, for der venter en anderledes svær kamp i Braga om en uge.

Vi tror på 2-1 til Brøndby.

Brøndby – Braga: Profilerne

Hos Brøndby er Kamil Wilczek fortsat den helt store profil. Han scorer nærmest på alle chancer, han får, og han kan være nøglen til at gå videre imod Braga.

Hos Braga er venstrekanten Ricardo Horta en meget spændende spiller.

Hvornår kan man live streame Brøndby – Braga?

Brøndby – Braga kan live streames torsdag den 8. august kl. 18.30.

Du kan se Brøndby IF vs Braga hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp