Kampskema
Brøndby IF
vs
FC København

Se Brøndby - FCK Live Stream Online!

Se Brøndby – FCK Live Stream Online! Der skal spilles Derby søndag eftermiddag, når Brøndby IF tager imod FC København i Superligaen, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame Brøndby – FCK online.

Det er ganske vist ikke helt gratis at live streame fodbold online, men det er stadig billigere end at se fodbold i TV, og udvalget er endda bedre.

Når Brøndby og FCK mødes, så er det Danmarks klart største fodboldkamp. Under normale omstændigheder ville Brøndby Stadion være fyldt til randen, og stemningen havde været fantastisk.

Denne gang vil lægterne være helt tomme, men til gengæld står der så meget på spil på banen, at det nok skal blive underholdende at følge.

Umiddelbart er det svært at pege på en klar favorit i denne kamp. På papiret har FCK det klart stærkeste hold, men omvendt virker Brøndbys klart mere stabile.

Se Brøndby – FCK online live stream!

Brøndby står taktisk godt til FCK

Under Niels Frederiksen har Brøndby været kendetegnet ved 3-5-2-formationen, som spillerne efterhånden har fået under huden.

Selvom Brøndbys pointhøst har været langt bedre end forventningerne, så har de alligevel været genstand for meget kritik, hvilket kan virke en smule mærkeligt.

Det skyldes i høj grad Brøndbys spillestil, som ikke er typisk for et tophold. De er komfortable ved at stå relativt lavt på banen, hvilket man ikke ser hos hverken FCK eller FC Midtjylland, og så er de ekstremt giftige i kontrafasen.

Brøndby skaber størstedelen af deres chancer igennem midten af banen, hvor Mikael Uhre, Simon Hedlund og Jesper Lindstrøm hører hjemme.

Når man tænker på, hvor dårligt FCK har forsvaret i de seneste par uger, så bliver det selvfølgelig også muligt at skabe chancer for Brøndby.

Brøndby har under Niels Frederiksen været rigtigt dygtige imod de andre tophold. De vandt 2-1 i Parken i den omvendte kamp, og de har netop leveret en meget flot præstation på udebane imod FC Midtjylland, hvor de dog tabte 1-0.

Nederlag dræber FCKs gulddrøm

Et nederlag i Brøndby vil næsten endegyldigt ødelægge FC Københavns jagt på guldet. Selvfølgelig er det teoretisk muligt at indhente FC Midtjylland på førstepladsen, men det virker bare ekstremt usandsynligt, når vi kigger på deres præstationer.

Selvom FC København ikke har tabt en kamp i foråret, og der er forbedringer at spore, så er de stadig alt for ustabile.

Det er ellers en af FC Københavns stærkeste trupper nogensinde, men det er simpelthen tydeligt, at den er sat sammen af flere forskellige ledere.

Offensivt ser det stadig fint ud, og der er relativt mange muligheder til de offensive positioner, men det hænger bare ikke sammen defensivt.

Banen i Brøndby er et problem

Banerne har haft enorm indflydelse på årets første Superliga-kampe. Kampene, der er blevet spillet i Vejle, Odense og Haderslev har været stærkt præget af, at holdene ikke rigtigt havde mod til at spille fodbold.

Banen i Brøndby er hverken fantastisk eller elendig, men det er til gengæld en smule problematisk, at Brøndby spillede imod Randers for kun tre dage siden.

Derfor kan den sagtens blive ekstrem udkørt, og der er ingen tvivl om, at det i anden halvleg kan blive meget svært at spille på.

Umiddelbart bør det være til Brøndbys fordel, fordi de praktiserer en mere direkte form for fodbold med færre afleveringer.

Det kan dog også betyde, at dødboldene kommer til at spille en større rolle, og her er FCK umiddelbart stærkere, selvom de ikke længere har en klassisk targetman på toppen.

Hvad bliver Brøndby – FCK?

Det ligner på forhånd en meget tæt kamp på Brøndby Stadion. FCK kommer med de største profiler, og det stærkeste holdkort, men Brøndby-holdet er bare langt mere komfortable i deres taktik.

Umiddelbart, så kan hverken Brøndby eller FCK bruge et enkelt point til noget, så i teorien burde holdene satse i slutningen af kampen.

Vi tror på 1-1 efter en tæt og spændende kamp.

Hvornår kan man se Brøndby – FCK live stream?

Brøndby – FCK kan live streames søndag den 7. marts 2021 kl. 14.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår