Brøndby IF
vs
FC Midtjylland

Se Pokalfinalen Online: Live Stream Brøndby - FC Midtjylland

Se Pokalfinalen Brøndby – FC Midtjylland med live streaming online

Du kan se Pokalfinalen 2019 mellem Brøndby og FC Midtjylland direkte med live streaming online. Der venter en fodboldfest i Parken, når Brøndby og FC Midtjylland mødes, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame BIF – FCM online.

Hverken Brøndby eller FC Midtjylland kan være tilfredse med deres sæson i Superligaen, og derfor har Pokalfinalen så stor betydning.

En titel vil nærmest redde sæsonen, og det er særligt for Brøndby, som bestemt ikke ikke har haft en god sæson.

Medmindre du skal en tur til Telia Parken for at se fodbold direkte på stadion, så anbefaler vi helt klart online live streaming af Brøndby – FC Midtjylland.

FC Midtjylland er favoritter til at vinde DBU Pokalen

Der kan ikke herske tvivl om, at FC Midtjylland-holdet er favoritter til at vinde pokalfinalen imod Brøndby.

FCM har vist sig som et klart bedre mandskab i denne sæson af Superligaen, hvor de også slutter på en klar andenplads, mens Brøndby formentlig ikke engang kommer i top fire.

Det er særligt Brøndbys forsvar, der har set skidt ud, men det samme kan ikke siges om FC Midtjyllands forsvar med Erik Sviatchenko, Alexander Scholz og Kian Hansen, som allesammen har høj klasse.

Det kommer formentlig til at handle om skarpheden i de to felter, hvor man på Brøndbys vegne godt kan tillade sig at være skuffet over Kamil Wilczek, som slet ikke har været god i mesterskabsslutspillet.

Brøndby får mest opbakning

En ting, der dog taler Brøndbys vej er opbakningen i Parken. Begge hold kommer til at have et hav af fans, og der forventes omkring 35.000 mennesker på lægterne, men der er næppe nogen tvivl om, at Brøndby kommer til at nyde den største opbakning.

Brøndby kunne sagtens have solgt 30-40.000, hvis de ellers havde det antal til rådighed, mens det går lidt dårligere for FC Midtjyllands billetsalg.

Brøndbys fans har i de seneste to sæsoner dannet en fantastisk ramme i pokalfinalerne, hvor de har fyldt begge C-tribuner.

Til denne pokalfinale får FC Midtjyllands fans tildelt B-tribunen, hvor FCKs fans normalt står og en stor del af A-tribunen.

Brøndbys fans får begge C-tribuner og D-tribunen bag det ene mål. Der er som altid lagt op til en festdag, når vi skal have afgjort den danske pokalturnering.

Brøndby har været gode imod FC Midtjylland

I sidste sæson var Brøndby og FC Midtjylland i en tæt tvekamp om Superliga-titlen, som først blev afgjort på sidste spilledag.

FCM løb som bekendt afsted med trofæet, men faktisk var Brøndby bedst i de indbyrdes opgør. Faktisk vandt Brøndby fire af de fem indbyrdes kampe, men de tabte den sidste kamp, som var kraftigt medvirkende til, at de smed føringen væk.

I denne sæson har holdene mødt hinanden tre gange. Den første kamp endte 2-2 på Brøndby Stadion, mens FC Midtjylland vandt det andet opgør med 3-2 hjemme på MCH Arena.

Senest vandt BIF med 2-1 efter et flot comeback, hvor de dog heller ikke manglede nogle marginaler.

Pokal-sejr kan godkende sæsonen

Hverken Brøndby eller FC Midtjylland har været tilfredse med deres sæson indtil videre. Før sæsonen gik i gang håbede begge mandskaber at kunne tage del i kampen om mesterskabet, men sådan skulle det ikke blive.

FC Midtjylland fulgte med FCK igennem stort set hele sæsonen, men der var klasseforskel, da det hele skulle afgøres i mesterskabsslutspillet, hvilket er skuffende for FCM med de store ambitioner.

For Brøndbys vedkommende stod det hurtigt klart, at de ikke ville være i stand til at spille om guldet, men de fleste forventede, at en tredjeplads dog ville være indenfor rækkevidde.

I begge tilfælde vil en pokaltitel dog godkende sæsonen. Hverken FCM eller BIF har vundet så mange titler over de seneste 10 år, så det vil i den grad lune.

For FCM ser fremtiden generelt meget lys ud med en stærk økonomi og en masse dygtige, unge spillere, mens det er lidt sværere at blive klog på Brøndby situation.

Se Pokalfinalen 2019 mellem Brøndby og FC Midtjylland med live streaming!

Hvordan ender Pokalfinalen Brøndby – FC Midtjylland?

FC Midtjylland skal regnes som favoritter, men det bliver nok en tæt kamp alligevel. Finaler lever ofte deres eget liv, og Brøndby får fantastisk støtte fra tribunerne, hvor der forventes et stort overtal af Brøndby-fans.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

Pokalfinalens profiler

Hos Brøndby er de største profiler Hany Mukhtar og Kamil Wilczek, men ingen af dem har spillet ret godt på det seneste, så måske kan Simon Tibbling stjæle rampelyset.

FC Midtjylland har flere profiler, men det er værd at holde øje med Paul Onuachu, som nok bliver solgt til sommer, hvis ellers FCM kan finde en klub, der er villig til at betale prisen.

Hvornår kan man live streame Pokalfinalen Brøndby – FC Midtjylland?

Pokalfinalen 2019 Brøndby – FC Midtjylland kan live streames fredag den 17. maj kl. 17.00.

Du kan se Brøndby IF vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold