Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

Brøndby IF
vs
FC Midtjylland

Brøndby - FC Midtjylland Live Stream: Se Kampen Online

Rundens største kamp i Superligaen spilles søndag aften, hvor Brøndby IF tager imod FC Midtjylland, og du kan se kampen med live streaming.

Der forventes en fantastisk kulisse på Brøndby Stadion, men hvis du ikke skal se fodbold på Vestegnen, så kan du live streame kampen online.

Brøndby gjorde en god figur, men måtte alligevel tage hjem fra derby-kampen uden point. De tabte 2-1 selvom de tidligt kom foran 1-0.

Nu venter der så en næsten lige så svær opgave, når de møder Superligaens tophold fra FC Midtjylland.

FC Midtjylland er godt på vej imod det danske mesterskab, og de virker meget svære at slå i øjeblikket.

Se Brøndby IF – FC Midtjylland med live streaming.

Brøndby gjorde det godt i Parken

Det er nogle svære kampe, som Brøndby spiller i øjeblikket. I søndags var de på besøg hos ærkerivalerne fra FC København i det store derby, og nu møder de Superligaens bedste mandskab, dog på hjemmebane.

Brøndby havde stor ære af kampen imod FCK. De kom tidligt foran 1-0 på mål af Kamil Wilczek, og havde generelt chancer til at score flere mål, men Karl-Johan Johnsson stod en fantastisk kamp i FCK-målet.

Viktor Fischer udlignede til 1-1 relativt kort efter, og det så ud til, at kampen ville ende med et point til hvert hold.

Selvsamme Fischer dukkede dog op i overtiden, og scorede FCKs mål til 2-1. Da AGF lidt senere på søndagen vandt deres kamp imod Esbjerg, så er Brøndby nu nede på fjerdepladsen i Superligaen.

Spillet har været fornuftigt, men det er ikke nødvendigvis nok imod et ekstremt stærkt FC Midtjylland-mandskab.

FC Midtjylland var klart bedst imod Brøndby senest

FC Midtjylland og Brøndby har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson. Det skete på MCH Arena for omkring tre måneder siden, og der må man sige, at der var klasseforskel på de to mandskaber.

Allerede efter syv minutter kom FC Midtjylland foran 1-0 efter et selvmål af Anton Skipper. På det tidspunkt lignede det, at Brøndby ville tabe stort, men der blev faktisk ikke scoret yderligere i kampen.

Når det er sagt, så havde FC Midtjylland et hav af chancer til at udbygge føringen, og Brøndby blev faktisk spillet ud af banen.

Brøndby er væsentligt stærkere hjemme på Brøndby Stadion, men det er spørgsmålet om det er nok imod et Danmarks bedste fodboldhold, som bare bliver ved med at vinde.

Se Brøndby IF – FC Midtjylland online med live streaming.

Et bud på resultatet

FC Midtjylland må vurderes som store favoritter, selvom de tidligere har haft det svært i Brøndby. Det kan sagtens vise sig at blive en underholdende kamp med mange chancer i begge ender.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

De største profiler

Kamil Wilczek er manden, der skal score målene for Brøndby, mens FC Midtjyllands to bedste spillere i denne sæson har været målmand Jesper Hansen og midtstopper Erik Sviatchenko.

Hvornår kan Brøndby IF – FC Midtjylland live streames?

Brøndby IF – FC Midtjylland kan live streames søndag den 8. december kl. 18.00.

Du kan se Brøndby IF vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold