Kampskema
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland

Se Brøndby - Midtjylland: Superliga Live Streaming & TV Online!

Se Brøndby – FC Midtjylland live streaming online! Hvis du heller ikke gider at betale dyrt for at se Superliga Fodbold i TV, så kan du heldigvis live streame alle kampene med mobil, tablet og computer.

Uanset om det er Brøndby, FC Midtjylland, FC København eller FC Nordsjællands kampe, du vil se, så vil vi anbefale at live streame fodbold online.

Det er sidste chance for Brøndby i håbet om det danske mesterskab. De er tvunget til at besejre de danske mestre fra FC Midtjylland, og heldigvis har de 8.000 fans til at hjælpe dem godt på vej.

Vi har nu haft et par runder med et udmærket antal Superliga-tilskuere på lægterne, og det er tydeligt for enhver, at de spiller en kæmpe rolle.

Der skal derfor være væsentlig bedre muligheder for en Brøndby-sejr nu end, hvis Brøndby Stadion havde stået fuldstændig tomt.

Alligevel må man sige, at gæsterne fra FCM er favoritter til at vinde kampen, hvilket praktisk talt vil betyde, at midtjyderne genvinder det danske mesterskab.

Vi kan se frem til en helt fantastisk kamp på Vestegnen, og du kan selvfølgelig se hele Brøndbys kamp imod FC Midtjylland live med streaming!

Det er Brøndbys sidste chance

Der er fire kampe tilbage af Superliga-sæsonen. FC Midtjylland ligger på førstepladsen med 56 point, mens Brøndby ligger på andenpladsen med 52 point.

Der er derfor tale om en vaskeægte topkamp, som samtidig også er Brøndby sidste chance for at komme i nærheden af guldet.

En sejr vil bringe forspringet ned til et point, og med tre yderligere kampe, så kan det selvfølgelig hentes.

En pointdeling vil gøre det meget svær for Brøndby, mens et nederlag vil betyde, at Brøndby skal fokusere på at holde FCK bag sig.

Skulle kampen stå uafgjort imod slutningen, så bør Brøndby satse alt, hvad de har for at hente sejren, mens gæsterne fra Herning sådan set kan være ganske tilfredse med et enkelt point.

FC Midtjylland har gode resultater imod Brøndby

Det er nærmest paradoksalt, at Brøndby ikke har formået at vinde i de seneste syv kampe imod FC Midtjylland.

De har ved flere lejligheder været mindst lige så godt spillende som FCM, men de har derimod manglet held og den nødvendige skarphed i felterne.

Det er fjerde gang, at BIF og FCM mødes i denne sæson, og Midtjylland har vundet de første tre kampe.

Sæsonens første kamp på Brøndby Stadion blev vundet med 3-2 efter et helt fantastisk comeback i anden halvleg.

Siden har de mødt hinanden to gange på MCH Arena i Herning, hvor FCM har vundet begge kampe med 1-0.

Seneste Brøndby-sejr imod FC Midtjylland fandt sted tilbage i april 2019. Foruden søndagens kamp, så skal BIF og FCM ligeledes møde FC København efterfølgende i nogle ekstremt spændende kampe.

Hvad bliver kampen?

FC Midtjylland er begyndt at vise tænder, og hvis de rammer dagen, så er de klasser over alle andre danske hold.

Vi tror på 2-2 efter en god kamp.

**Vi tror på

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår