Brøndby IF
vs
Hobro

Brøndby v Hobro Live Stream: Se Brøndby - Hobro Online!

Brøndby IF er pisket til at vinde søndag eftermiddag, når de tager imod Hobro IK i Superligaen, og du kan se kampen online med live stream.

Brøndby har spillet fornuftigt i et længere stykke tid, men de kommer alligevel ind til kampen imod Hobro med tre nederlag på stribe i Superligaen, og derfor er der pres på Niels Frederiksen og Brøndby-mandskabet.

De er store favoritter i hjemmekampen imod Hobro, men Peter Sørensens mandskab har flere gange skabt problemer for de andre tophold, så måske kan de overraske igen.

Se Brøndby IF – Hobro IK med live stream!

Brøndby skal slutte efteråret af med en sejr imod Hobro

Kun en sejr tæller for Brøndby, når de søndag eftermiddag tager imod Hobro i Superligaen. Brøndby har Superligaens tre bedste hold i de seneste tre kampe, og de har tabt alle kampene imod AGF, FCK og senest FC Midtjylland.

På trods af flere fine præstationer, så betyder det, at Brøndby nu er på fjerdepladsen med 31 point efter 19 kampe, hvilket er en smule skuffende.

Det står allerede nu klart, at Brøndby ikke har niveauet til at kæmpe med FCK og FCM, men de skal som minimum have tredjepladsen, hvis sæsonen skal være godkendt.

Hobro har store problemer

Brøndby møder dog et Hobro-hold, som har store problemer i øjeblikket. Efter en meget fornuftig sæsonstart, så har Hobro nu ikke vundet i de seneste 10 kampe i Superligaen, så de ligner mere og mere en nedrykker.

Hobro har på intet tidspunkt indkasseret mere end to mål i en enkelt kamp i denne sæson, så det er ikke fordi defensiven er så dårlig igen, men de har simpelthen for store problemer med at skabe chancer.

Emmanuel Sabbi har vist flotte takter, mens Edgar Babayan også har haft gode perioder, men den tidligere topscorer Pål Alexander Kirkevold har været skuffende dårlig.

Det begynder at blive kritisk for Hobro, men der er omvendt mange kampe i foråret til at vende stimen.

Brøndby har fået styr på Hobro

Da Hobro rykkede op i Superligaen for første gang var de ekstremt gode imod Brøndby, som de besejrede i de første fire kampe.

Siden har Brøndby dog vundet de efterfølgende syv kampe, så Hobro-holdet kommer næppe ud på Brøndby Stadion med en masse selvtillid.

De to mandskaber spillede en ret jævnbyrdig kamp på DS Arena i Hobro tidligere sæsonen, hvor Brøndby vandt 2-0 efter to flotte mål af Kamil Wilczek, som har scoret utrolige 17 mål i Superligaen.

Hvad bliver Brøndby IF – Hobro IK?

Brøndby er store favoritter, og de er pisket til at vinde.

Vi tror på 3-1 til Brøndby.

Kampens profiler

Kamil Wilczek, Brøndby og Emmanuel Sabbi, Hobro.

Hvornår kan man live streame Brøndby IF – Hobro IK?

Brøndby IF – Hobro IK kan live streames søndag den 15. december kl. 16.00.

Du kan se Brøndby IF vs Hobro hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp