Brøndby IF
vs
Kolding IF

Se Brøndby - Kolding: Live Stream Træningskampen Online!

Brøndby IF spiller den første kamp i 2020, når de tager imod Kolding IF i en testkamp, som du kan live streame på nettet!

Selvom der blot er tale om en træningskamp, så er der kun omkring to uger til, at Superligaen starter igen, hvorfor spillerne skal være tæt på topformen.

Vanen tro, så vil de to trænere selvfølgelig skifte ud på en masse pladser i løbet af kampen, men resultatet af kampen er slet ikke uden betydning.

Der venter et meget spændende forår i Superligaen, hvor Brøndby faktisk kan spille med om det danske mesterskab.

De bliver selvfølgelig hårdt presset af FC Midtjylland og FCK, men det er slet ikke umuligt, at Niels Frederiksens unge hold kan løfte pokalen om et halvt års tid.

Se Brøndby IF – Kolding IF med online live streaming!

Nye spillere i Brøndbys trup

Brøndby er i gang med at skabe balance i klubbens økonomi, men der er faktisk blevet plads til nogle mindre investeringer i nye spillere.

Den meget rutinerede venstre back Michael Lumb er hentet ind som erstatning for Blas Riveros, som desværre misser resten af sæsonen med en slem skade.

Han skal konkurrere med Peter Bjur og Kevin Mensah, og det vil næsten være overraskende, hvis ikke Lumb bliver fast i mand i efteråret.

Derudover har Brøndby også brugt et mindre millionbeløb på at hente Oskar Fallenius i Brommapojkarna.

Han er offensiv type, der kan spille på flere forskellige positioner, og med sine kun 19 år, så forventes han at blive en nøglespiller i fremtiden.

Medmindre han pludselig bliver skadet, så bør vi se svenskeren få de første minutter i Brøndby-trøjen, når Kolding IF lægger vejen forbi Vestegnen.

Bundholdet fra Kolding møder Superliga-modstand

Kolding IF har ret store ambitioner, men på den korte bane skal de nok fokusere på at overleve endnu en sæson i 1. division.

KIF overvintrer nemlig på en skuffende 11. plads med kun to sejre i efterårets 16 kampe. De har enkelte spillere med Superliga-erfaring, men det generelt er det et ungt hold, som kommer til at få det svært.

Klubbens største profil finder vi udenfor banen. Det er nemlig udviklingschef Niki Zimling, som nok har stor indflydelse på, at Kolding møder så stærke modstandere i opstarten.

Efter kampen imod Brøndby skal Kolding møde Randers FC; AC Horsens, SønderjyskE inden de slutter af med Fredericia.

Hvad bliver Brøndby – Kolding?

Brøndby er selvfølgelig stærkere end Kolding, hvorfor de også bør vinde kampen. Testkampe kan dog være meget specielle, og med de mange udskiftninger, kan det blive en rodet kamp.

Vi tror på 2-1 til Brøndby.

Hvornår kan man man se Brøndby – Kolding live stream?

Brøndby IF – Kolding IF kan live streames lørdag den 16. januar 2021 kl. 12.00.

Du kan se Brøndby IF vs Kolding IF hos Brøndby Indefra
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Brøndby Indefra
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: ,- Kvalitet:  God
leptop-www 1. Brøndby Indefra
2.Trin - Opret en konto 2. Brøndby Indefra
3. Trin - Se fodbold 3. Brøndby Indefra