Kampskema
Brøndby IF
vs
Randers FC

Se Brøndby - Randers Online: Live Stream og TV

Se Superliga-kampen Brøndby – Randers med online live streaming! Efter nederlaget i søndags, så skal Brøndby IF tilbage på sporet, når de tager imod Randers hjemme på Brøndby Stadion, og du kan live streame hele kampen online!

Det kan godt ligne en tæt og spændende kamp i Brøndby. Selvom BIF på papiret har væsentlig stærkere spillere end gæsterne, så har Randers vist sig som et bundsolidt mandskab i denne sæson, og de kan sagtens tage point med hjem fra Brøndby.

Brøndbys flotte stime af ubesejrede kampe endte i søndags, da de tabte 1-0 imod FC Midtjylland. Præstationen var dog ganske fin, og det er ingen skam at tabe til et Champions League-mandskab på udebane.

Generelt er Brøndby ganske gode imod Randers, og det er faktisk syv år siden, at RFC har slået BIF i en Superliga-kamp.

Se Brøndby – Randers med online live streaming!

Randers har det meget svært imod Brøndby

Selvom Randers for få år tilbage har flirtet med nedrykningen, og Brøndby var tæt på at vinde mesterskabet i 2018, så har der ikke været så stor niveauforskel på de to mandskaber generelt set.

Derfor er det også meget underligt, at Randers ikke har formået at besejre Brøndby siden 2014. Siden har de to hold spillet hele 15 kampe og Randers har ikke vundet en af disse kampe.

Tilfældigheder kan betyde en hel del, men når det er 15 år siden, så må der ligge noget dybere bag det.

Brøndby og Randers mødte hinanden en enkelt gang i 2020. Det var en relativt lige kamp, som blev afgjort på skarpheden. Sigurd Rosted og Mikael Uhre scorede Brøndbys mål, mens Al-Hadji Kamara stod for Randers’ reducering.

Brøndby og Randers kommer fra nederlag

Brøndby og Randers har måske været de to mest positive overraskelser i denne sæsons Superliga. Det er ikke fordi, de spiller ekstremt underholdende fodbold, men de er meget dygtige til at sikre sig de nødvendige point.

De har ikke tabt ret mange kampe i løbet af denne sæson, men både Brøndby og Randers kommer fra et nederlag i den seneste runde.

Brøndby var på en ekstremt svær opgave, da de mødte FC Midtjylland på udebane. De tabte kampen 1-0, men leverede egentlig en fin præstation.

Randers tabte deres udekamp i Odense med 2-1. De kom ellers foran 1-0 på mål af Al-Hadji Kamara, og i det lys er det ekstra skuffende, at de ikke fik point med hjem.

Dermed mistede Randers-holdet meget vigtige point i kampen om at komme i top seks, hvilket dog stadig er ganske realistisk.

Se Brøndby – Randers online med live stream!

Hvornår kan man live streame Brøndby – Randers?

Brøndby IF – Randers FC kan live streames torsdag den 4. marts 2021 kl. 20.00.

Du kan se Brøndby IF vs Randers FC hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold