Brøndby IF
vs
Vendsyssel FF

Brøndby - Vendsyssel Live Streaming: Se BIF - VFF online!

Se Brøndby – Vendsyssel online med live streaming

Du kan se Superliga-kampen mellem Brøndby og Vendsyssel direkte med live streaming. Vi er i gang med årets sidste Superliga-runde, og hvis du ikke skal på Brøndby Stadion, så kan du live streame Brøndby – Vendsyssel online!

Brøndby er efterhånden ved at komme i omdrejninger, og de har nu vundet fem kampe på stribe. De kan afslutte sæsonen nogenlunde, hvis de også formår at besejre Vendsyssel på hjemmebane, og dermed sætte sig på Superligaens tredjeplads.

Vendsyssel fik en sjælden positiv oplevelse i Sydbank Pokalen, da de slog FC Nordsjælland på udebane, men det ser stadig svært ud for dem i Superligaen.

Brøndby er kommet i gang

Det har været kaotisk omkring Brøndby i denne sæson. Der er masser af negative overskrifter omkring dem udenfor banen, og senest diskuterede de mest hardcore fans med træner Alexander Zorniger efter kampen i Vejle, men det ser bedre ud indenfor kridtstregerne.

Brøndby ligger nu på tredjepladsen med 30 point efter 19 kampe, og hvis de vinder imod Vendsyssel, så har efteråret næsten været godkendt.

Der er selvfølgelig stor afstand til op til FCK og FCM, og Brøndby får nok ikke lukket hullet i denne sæson, men man kan ikke udelukke noget.

Vendsyssel skal presses i bund

Selvom Brøndby har vundet de seneste fem kampe, så er det ikke fordi, at spillet sidder lige i skabet. Genpresset er slet ikke så vildt, som vi har set de seneste to år, og det virker i det hele taget ikke så overbevisende.

Brøndby skal stadig sætte deres modstandere under et hårdere pres end det har været tilfældet i denne sæson. Vendsyssel har aldrig prøvet at spille på Brøndby Stadion, så det bør være muligt at presse dem helt i bund.

Vendsyssel gjorde det ganske fint, da de fik besøg af Brøndby tidligere på sæsonen. Kamil Wilczek scorede begge Brøndbys mål, mens Ogude Ifeanyi reducerede for Vendsyssel i slutfasen.

Vendsyssel havde dog flere muligheder for at få point i kampen, men Brøndby var i en meget kaotisk periode dengang.

Brøndby-profiler sidder ude

Hvad der dog taler imod en Brøndby-sejr i denne kamp er, at de må undvære to faste spillere. Det drejer sig om sæsonens helt store stjerne, Kamil Wilczek, som i øvrigt har sat rekord med sine 25 mål i på et kalenderår, hvilket aldrig er sket før.

Derudover mangler Dominik Kaiser, som de dog har nemmere ved at erstatte. Kasper Fisker og Simon Tibbling bør begge være på 100 %, og det er ikke et lige så stort tab som Wilczek.

Det bliver endnu mere problematisk, at ingen af de andre angribere har grebet chancen i denne sæson. Hany Mukhtar startede på toppen imod Vejle, og det kan han sagtens gøre igen. Mikael Uhre er umiddelbart det bedste bud på en angrebsmakker.

Se Brøndby IF – Vendsyssel direkte med live streaming!

Hvordan ender Brøndby – Vendsyssel?

Brøndby er store favoritter, og de bør virkelig slå oprykkerne fra Vendsyssel hjemme på Brøndby Stadion.

Vi tror på 3-1 til Brøndby.

Hold øje med

Hany Mukhtar, Brøndby og Brandao, Vendsyssel.

Hvornår kan man se Brøndby – Vendsyssel live stream?

Brøndby – Vendsyssel kan live streames søndag den 16. december kl. 18.00.

Du kan se Brøndby IF vs Vendsyssel FF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold