Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

Brentford
vs
Fulham

Brentford - Fulham Live Stream: Se Brentford - Fulham Online

Se Brentford – Fulham direkte med live streaming online hos bet365. Brentford og Fulham mødes tirsdag aften på Wembley i kampen om en plads i Premier League, og du kan selvfølgelig live streame hele kampen online!

Med en finansieret konto har du mulighed for at live streame fodbold fra Championship med både mobil, tablet og PC, og du kan passende starte med Brentford – Fulham.

Brentford vurderes på forhånd som favoritter til at vinde kampen, og komme i Premier League for første gang i klubbens historie.

Der venter dog en svær kamp imod et stærkt Fulham-mandskab, som på trods af nedrykning fra Premier League har spillet en flot sæson.

Kampen spilles desværre uden tilskuere, og det er svært at sige, hvordan det kommer til at påvirke spillet.

Der står så meget på spil, at man burde se noget nervøsitet, men særligt Brentford er et godt trænet mandskab, som burde spille relativt upåvirket.

Se playoff-finalen Brentford – Fulham online med live streaming!

Brentford viste mental styrke imod Swansea

Brentfords sæson er virkelig gået op og ned. De kom ikke særligt godt fra start i Championship, og den ønskede oprykning virkede langt væk i efteråret.

Der skete dog noget i løbet af foråret. Brentford kom ind i en flot stime, og vandt otte kampe på stribe.

Med to runder igen af Championship stod Brentford faktisk med muligheden for selv at afgøre om de ville rykke op.

Det var dog som om der gik gummiben i den med to kampe igen. Pludselig tabte Brentford til bundholdene Stoke og Barnsley efter meget skuffende præstationer, og da måtte de tage til takke med en playoff-plads.

Den første kamp blev tabt med 1-0 efter en uheldig anden halvleg, hvor Brentfords venstre back Rico Henry blev udvist efter en tvivlsom kendelse.

Derfor ventede der Brentford-spillerne en mentalt svær opgave, da de i onsdags skulle forsøge at vende kampen hjemme på Griffin Park.

Brentford kom flyvende fra start, og allerede efter et kvarters spil var de foran 2-0 på mål af Ollie Watkins og Emiliano Marcondes.

Brian Mbeumo scorede til 3-0 kort inde i anden halvleg, men det blev spændende, da Rhian Brewster reducerede med et kvart igen efter en kæmpe fejl af Pontus Jansson.

Det endte dog med en Brentford-sejr på 3-1, og de spillede sig dermed videre til playoff-finalen, hvor de skal møde Fulham, som slog Cardiff ud.

Brentford har et godt tag på Fulham

Der venter et lokalopgør mellem Brentford og Fulham, som begge har base i London. På trods af, at Fulham har et væsentlig større spillerbudget end Brenford, så er det faktisk en modstander, som passer fint til Brentford.

De to klubber har allerede mødt hinanden to gange i denne sæson. Den første kamp blev spillet på Brentfords hjemmebane i det vestlige London i december.

Her skulle Brian Mbeumos kasse til 1-0 vise sig at blive kampens eneste, og de vandt fortjent kampen.

Det seneste møde mellem Fulham og Brentford fandt sted for blot seks uger siden. Den tætte topkamp så ud til at ende i en nulløsning, men Said Benrahma scorede med to minutter tilbage, og kort efter afgjorde Emiliano Marcondes kampen med sin scoring 2-0.

Brentford var det bedste hold ved begge lejligheder, og nu skal de så forsøge at vinde den tredje kamp på stribe.

Halvanden milliard kroner på spil

Økonomisk set, så er der ikke nogen fodboldkamp i verden, der er mere betydningsfuld end playoff-finalen.

Man vurderer, at en klub kan øge omsætningen med omkring halvanden milliard kroner, hvilket primært skyldes den enorme TV-aftale.

Interessen for Premier League er dog så stor, at klubben på alle leder og kanter kan øge indtjeningen.

Mens klubbens administration kommer til at bide negle igennem hele kampen grunden den store betydning, så er det svært at forudsige, hvordan spillerne kommer til at reagere.

Hverken Brentford eller Fulham har ekstremt meget erfaring, når det kommer til disse kampe, så det bliver meget interessant at følge.

Se Brentford – Fulham med online live streaming hos bet365!

Hvornår kan man live streame Brentford – Fulham?

Brentford – Fulham live streames tirsdag den 4. august kl. 20.45.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår