Kampskema
Burnley
vs
Manchester United

Se Burnley - Manchester United Online Live Stream

Se Premier League-kampen Burnley – Manchester United online med live streaming! Der venter en spændende og vigtig kamp i den engelske Premier League, når Burnley tager imod Manchester United, og du kan live streame hele kampen online med mobil, tablet og PC!

Både Burnley og Man United har brugt weekenden på at spille den tredje runde af FA Cuppen, hvor de mødte hhv. MK Dons og Watford.

Nu venter der dog en endnu vigtigere kamp, når der står tre point på spil. Turf Moor danner rammerne om kampen, som Manchester United selvfølgelig er favoritter til at vinde.

Burnley har igennem mange år været meget svære at spille imod på hjemmebanen Turf Moor. Forholdene er ikke lige, hvad de store stjerner på United-holdet er vante til, men omvendt er det ikke en undskyldning for ikke at præstere.

Mens Burnley er gode på hjemmebane, så har United faktisk været utroligt stærke på udebane i Premier League.

Se Burnley – Manchester United med online live streaming!

Manchester United får det svært imod Burnley

Det ligner på forhånd en interessant kamp, når Manchester United-holdet rejser de 50 kilometer nordpå for at møde Burnley.

The Red Devils er selvfølgelig det stærkeste hold, men de kommer næppe til at få det sjovt på Turf Moor.

Sean Dyches mandskab har vundet tre af deres fire seneste hjemmekamp, men de har dog mødt relativt begrænset modstand i form af Crystal Palace, Everton, Wolves og senest Sheffield United.

Mens Burnley vil være meget skuffede over kun at have scoret fem mål i de syv hjemmekampe, så kan de også omvendt også være stolte af kun at have indkasseret syv mål. Der er nemlig ingen hold, der har indkasseret færre mål på hjemmebane i Premier League i denne sæson.

Det passer Burnley fint at stå lavt på banen. De vil bestemt ikke være utilfredse med en grim 0-0-kamp, og derfor står de nemlig godt overfor Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-hold.

United har haft stor succes med at lade modstanderen komme frem på banen, for så at straffe dem på kontraangreb.

Burnley kommer med garanti til at stå meget lavt, for ikke at skabe plads til hurtige Marcus Rashford og Anthony Martial.

Manchester United er stærke på udebane i Premier League

Det har været op og ned for Manchester United under den norske førsteholdstræner. De er dog inde i en god periode, og står faktisk med en reel mulighed for at vinde Premier League i denne sæson.

Mens resultaterne på Old Trafford har været middelmådige, så har United resultater og præstationer på udebane været meget imponerende.

Da United tilbage i juni besejrede Brighton med 3-0 på udebane, satte det gang i en historisk stime. De nåede sammenlagt op på 10 udesejre på stribe, hvilket er ny rekord i Premier League.

Stimen stoppede, da United på Boxing Day spillede 2-2 imod Leicester på udebane.

Hvornår kan man se Burnley – Manchester United live stream?

Burnley – Manchester United kan live streames tirsdag den 12. januar 2021 kl. 21.15.

Du kan se Burnley vs Manchester United hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold