Kampskema
Celta Vigo
vs
Barcelona

Celta Vigo - Barcelona Live Stream: Se Celta Vigo - Barca

Se La Liga-kampen mellem Celta Vigo og FC Barcelona direkte med online live streaming hos bet365. Ved at oprette en konto hos bet365, så har du muligheden for at live streame samtlige kampe fra den spanske La Liga, og du kan altså starte med lørdagens spændende kamp mellem Celta Vigo og FC Barcelona.

Celta Vigo, som i øvrigt har Pione Sisto i truppen, har bestemt ikke haft en god sæson. De har ligget i bunden i en længere periode, men i sidste runde vandt de stort over Alavés, så de kan muligvis have tanket noget selvtillid.

Barcelona har defensivt været meget stærke efter coronapausen, men de har stadig problemer med at få angrebsspillet til at fungere.

Med danske briller er kampen mellem Celta Vigo og Barcelona også interessant. Det skyldes, at vi både kan få Pione Sisto og Martin Braithwaite i aktion.

Se Celta Vigo – FC Barcelona med online live streaming!

Celta Vigo kom endelig på tavlen

Celta Vigo ligger på en skuffende 16. plads i La Liga. Med spillere som Iago Aspas, Pione Sisto, Rafinha og Santi Mina i truppen, så skulle man tro, at de kunne spillere med i den bedre halvdel af La Liga, men sådan har det bestemt ikke været.

I de første to La Liga-kampe efter coronapausen tabte Celta først 0-1 imod Villarreal hjemme på Balaidos, hvorefter de spillede 0-0 på udebane imod Real Valladolid.

Dermed havde klubben spillet fire La Liga-kampe i streg uden at score et mål, men det blev der i den grad lavet om på i søndags, hvor Celta tog imod Deportivo Alavés.

Allerede efter 20 minutter var Celta foran 2-0 på mål af Jeison Murillo og Iago Aspas, og kampen blev reelt afgjort, da gæsterne fik Martín udvist efter 27 minuytter.

Rafinha scorede yderligere to gange inden pausen, mens Nolito og Santi Mina scorede i anden halvleg. Dermed vandt Celta Vigo hele 6-0, og de tog et vigtigt skridt væk fra nedrykning, som dog stadig kan blive en realitet.

Martin Braithwaite kan starte inde for Barca

For danske Barcelona-fans er det meget interessant at følge Martin Braithwaite. Selvom hans angrebskonkurrent Luis Suarez er kommet tilbage fra sin skade, så gør det tætte kampprogram, at der skal roteres meget på holdene.

Martin Braithwaite har næsten fået spilletid i alle kampe siden skiftet fra Leganés, og det er faktisk ret sandsynligt, at han starter inde imod Celta.

Han har startet på bænken i de seneste to kampe, men kom dog ind i tirsdagens kamp imod Athletic Club.

Sådan som Antoine Griezmann har spillet, så er det ikke umiddelbart en stor svækkelse at spille med Braithwaite fra start.

Se Celta Vigo – Barcelona med online live streaming hos bet365!

Hvornår kan man se Celta Vigo – Barcelona live stream?

Celta Vigo – Barcelona kan live streames lørdag den 27. juni kl. 17.00.

Du kan se Celta Vigo vs Barcelona hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte