Celtic
vs
FC København

Celtic - FCK Live Stream: Se Celtic - FCK Online

Se Europa League-kampen Celtic – FCK direkte med online live streaming! Der venter en meget spændende returkamp torsdag aften, når FC København skal forsøge at spille sig videre i Europa League.

Efter 1-1 i den første kamp, så ligger det helt klart til Celtic, men man skal ikke undervurdere FC Københavns muligheder.

Det kræver dog en langt bedre indsats fra Ståle Solbakkens mandskab end det, vi så i weekendens Superliga-kamp imod Silkeborg, som endte 1-1.

Det er ingen hemmelighed, at Celtic er favoritter til at vinde hjemme foran 60.000 vilde fans, men FCK har tidligere leveret store resultater i Europa på udebane.

Se Celtic – FC København online med live streaming!

FCK og Celtic havde en halvleg hver

Der var lagt op til en festlig omgang fodbold, da FCK tog imod Celtic i torsdags. Flere tusinde medrejsende skotter var rejst til Parken i København, hvor der var fuldstændigt udsolgt, så det var en stor oplevelse at være vidne til.

Celtic kom klart bedst fra start, da de ramte træværket efter få minutter. De havde faktisk yderligere et par store chancer, og efter 14 minutters spil, så gik den ikke længere for FCK.

Den franske topscorer Odsonne Edouard afsluttede et flot angreb, og scorede til 1-0 på oplæg af Callum McGregor.

FCK kom lidt bedre med, men de var et niveau eller to under Celtic før pausen.

Det virkede som om Ståle Solbakken havde hårdt fat i spillerne i pausen, for det var et helt andet FCK-hold, som mødte op til anden halvleg.

Pludselig sad de danske mestre på spillet, og der skulle kun gå syv minutter før Dame N’Doye satte bolden flot i kassen.

Kampen var pludselig vendt helt på hovedet, og stemningen var helt vild, da FCK blev tilkendt et straffespark igennem VAR.

Jens Stage skulle tage sig af sparket, men brændte desværre, og kampen endte dermed 1-1.

FC København har store problemer

Det var umiddelbart ikke et særligt dårligt resultat for FCK, som fortsat har muligheder for at gå videre, selvom kampen på Celtic Park i Glasgow bliver sværere.

Det er dog langt fra et FCK-hold i topform, vi ser i øjeblikket. I Superligaen har de mødte Superligaen 13. og 14. plads i form af hhv. Silkeborg og Esbjerg.

I Esbjerg tabte de 0-1 efter en meget ringe indsats, og var umiddelbart ikke meget bedre i søndagens udekamp imod Silkeborg, som endte 1-1.

Endnu engang kom FCK ringe fra start ved at komme bagud, mens Jens Stage fik ganske vist udlignet efter pausen.

FCK er nu hele ni point efter FC Midtjylland i Superligaen, så det bliver utroligt svært for dem at forsvare deres danske mesterskab.

Celtics anfører er tvivlsom

Celtic måtte i anden halvleg af det første opgør imod FCK udskifte anfører Scott Brown, da han fik en skade.

Celtic-manager Neill Lennon har senere udtalt, at de ikke kender skadens omfang, og derfor ikke kan sige om han bliver klar til returkampen.

Han er en af Celtics klart vigtigste spillere. Han er en vaskeægte leder, som sammen med målmand Fraster Forster og venstre back Jonny Hayes var den eneste spiller, som havde rundet de 30 år i skotternes startopstilling i Parken.

Han kom ikke på banen i Celtics ligakamp i weekenden, som blev vundet med 3-1 over Kilmarnock, og FC København skal håbe på, at han ikke bliver klar på torsdag.

Scott Brown har spillet i Celtic siden 2007, hvor han har spillet over 600 kampe.

Hvad bliver Celtic – FCK?

Celtic skal være klar favorit til at gå videre til 1/8-finalen. De er nok et niveau over FCK, og har derudover en fordel efter 1-1 i Danmark.

FC København er tvunget til at score mål før eller siden, men er samtidig også nødt til at lukke af for Celtic.

Vi tror på 2-1 til Celtic.

Hvornår kan man live streame Celtic – FCK?

Celtic – FC København kan live streames torsdag den 27. februar kl. 21.00.

Du kan se Celtic vs FC København hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp