Kampskema
Chelsea
vs
Arsenal FC

Se Chelsea - Arsenal Online: Live Stream Premier League

Der venter et stor lokalopgør i London, når Chelsea tager imod Arsenal tirsdag aften i Premier League, og du kan se kampen direkte med live streaming.

To af de største fodboldklubber i England mødes tirsdag aften, og der står tre meget vigtige point på spil.

Chelsea har fået en bedre sæsonstart end Arsenal, som var nødt til at fyre cheftræner Unai Emery.

Efter en kort periode med Fredrik Ljungberg som midlertidig træner, så har Mikel Arteta nu overtaget stillingen, og det virker umiddelbart som en god ide.

Arsenal har spillet noget spændende fodbold på det seneste selvom de ikke har fået de ønskede resultater.

Se Chelsea – Arsenal med live streaming online!

Arsenal har store problemer imod Chelsea på udebane

Arsenal har ganske vist ikke været lige så gode som Chelsea i de seneste 10 år, men deres statistik på udebane imod lokalrivalerne er alligevel skræmmende.

Vi skal nemlig helt tilbage til 2011 for at finde Arsenals seneste sejr på Stamford Bridge, og der selvfølgelig sket ekstremt meget siden da.

Det kommer helt sikker til at sidde i hovederne på flere af Arsenal-spillerne, men omvendt, så har de nok meget optimisme omkring det nye Arsenal-projekt i øjeblikket.

Arsenal må undvære topscorer

Desværre for Arsenal, så må de undvære en af holdets allerbedste og vigtigste spillere. Det drejer sig om den lynhurtige angriber, Pierre-Emerick Aubameyang, som har fået to dages karantæne efter udvisningen imod Crystal Palace.

Med 14 mål i denne sæson er han holdets klare topscorer i Premier League, så spillere som Nicolas Pepe og Alexandre Lacazette skal virkelig løfte deres niveau i denne kamp.

Chelsea vendte nederlag til sejr imod Arsenal senest

Det er ikke mere end tre uger siden, at Chelsea og Arsenal mødte hinanden. Dengang blev kampen spillet på Emirates Stadium, og Arsenal sad egentlig godt på kampen fra start.

De kom foran 1-0 efter kun 13 minutter efter mål af omtalte Aubameyang, og det lignede en fortjent Arsenal-sejr, men det gik galt i slutfasen.

Arsenals målmand Bernd Leno begik en stor fejl, og den udnyttede Jorginho til at udligne til 1-1. Herfra gik der kun fire minutter før Willian havde sendt bolden i nettet til 2-1, som blev kampens slutresultat.

Nu skal Arsenal så revanchere det lidt uheldige nederlag, og det bør de faktisk have gode muligheder for selvom de mangler Aubameyang.

Se Chelsea – Arsenal med live streaming!

Hvornår kan man live streame Chelsea – Arsenal?

Chelsea – Arsenal kan live streames tirsdag den 21. januar kl. 21.15.

Du kan se Chelsea vs Arsenal FC hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold