Chelsea
vs
Atletico Madrid

Chelsea - Atletico Madrid Live Stream: Se Kampen Online

Se Champions League-kampen Chelsea – Atletico Madrid med online live streaming! Den mest spændende Champions League-kamp i denne uge spilles i London, hvor Chelsea tager imod Atletico Madrid på Stamford Bridge.

Chelsea vandt kampen på Wanda Metropolitano i Madrid med 1-0 på et fantastisk mål af Olivier Giroud.

Derfor har de selvfølgelig det klart bedste udgangspunkt før returkampen i London, men alle, der kender Diego Simeones Atletico-hold ved, at de kan sagtens kan vinde returkampen.

Chelsea fik for et par måneder siden ny manager i form af tyske Thomas Tuchel, og han har allerede sat sit præg på holdet, der fortsat ikke har tabt under hans ledelse.

Atletico Madrid fører stadig La Liga, men de har ikke spillet så overbevisende i de seneste par uger.

Se Chelsea – Atletico Madrid online med live stream!

Chelsea er stærke under Tuchel

Chelsea har spillet 11 kampe siden, Thomas Tuchel overtog trænersædet. Det er blevet til otte sejre og tre uafgjorte imod Wolves, Southampton og Manchester United.

Mens de fortsat ikke har prøvet at score mere end to mål i en kamp, så har defensiven fungeret helt fantastisk.

Holdet har kun indkasseret to mål i 11 kampe, og med tanke på, at Atletico Madrid skal score to gange i aftenens kamp for at gå videre, så ser det virkelig godt ud for CFC.

Andreas Christensen var fantastisk i Madrid

En af de spillere, som har nydt godt af trænerskiftet, er danske Andreas Christensen. Han var helt ude i kulden under Frank Lampard, men har været en vigtig spiller under Thomas Tuchel.

Han er blevet hjulpet på vej af et formationsskifte således, at Chelsea nu spiller med tre stoppere og en skade til kaptajn Thiago Silva.

AC kom på en meget svær opgave i den første kamp, da han skulle spille overfor Luis Suarez, men det klarede danskeren nærmest til perfektion, og det gik ikke ubemærket hen i England.

Det må helt klart forventes, at AC også starter inde i returkampen.

Kan Atletico Madrid tage initiativet?

Der venter en meget svær opgave for Atletico Madrid. De har alle dage under Diego Simeone været blandt verdens bedste hold til at forsvare en føring.

De er helt ekstremt svære at spille imod, når man selv skal jagte et mål, men det er dog anderledes, når det er Atletico selv, der skal frem på banen.

Diego Simeone har i løbet af de seneste par år – med meget blandet succes – forsøgt at gøre holdet mere boldbesiddende, så de kan skabe flere chancer.

Det vil dog aldrig være holdets spidskompetence at dominere en modstand med bolden, så for Atletico Madrid må man håbe, at de får en tidlig scoring, så de kan få Chelsea frem på banen.

Hvad bliver Chelsea – Atletico Madrid?

Chelsea er samlede favoritter til at gå videre, men vi forventer en tæt kamp, som først afgøres til sidst.

Vi tror på 1-1.

Hvornår kan man se Chelsea – Atletico Madrid live stream?

Chelsea – Atletico Madrid kan live streames onsdag den 17. marts kl. 21.00.

Du kan se Chelsea vs Atletico Madrid hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold