Chelsea
vs
Liverpool

Chelsea - Liverpool Live Streaming: Se FA Cup Online

Se FA Cup-kampen Chelsea – Liverpool med online live streaming hos bet365. Ved at have en konto hos bet365 kan du se alle kampene fra den femte runde af FA Cuppen direkte med mobil, tablet og PC.

Det eneste det kræver er, at du har en finansieret konto eller har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Det ligner en spændende kamp tirsdag aften på Stamford Bridge i London, når Liverpool kommer på besøg hos Chelsea.

Liverpool har selvfølgelig et stærkere mandskab, men det forventes ikke, at Jürgen Klopp stiller i den stærkeste opstilling.

Både Chelsea og Liverpool har faktisk haft lidt problemer på det seneste. Chelsea har kun vundet en af de seneste fem kampe i alle turneringer, mens Liverpool har tabt to af deres seneste tre kampe.

Man skal dog ikke konkludere alt for meget ud fra det. Der venter en meget spændende FA Cup-kamp tirsdag aften, og du kan som sagt se Chelsea – Liverpool med online live streaming hos bet365!

Premier League er førsteprioriteten for Chelsea

Chelsea kom ret fint fra start i denne sæson, og de fleste var positive omkring Frank Lampards projekt i klubben.

Mange af de yngre spillere har fået chancen, men niveauet har været meget svingende i de seneste par måender.

De ligger stadig på fjerdepladsen i Premier League, hvilket de vil være tilfredse med, hvis de skulle ligge der efter 38 runder, men tendensen er ikke så god igen.

CFC skal være glade for, at hold som Manchester United, Tottenham og Arsenal alle har underpræsteret i denne sæson, da 45 point efter 28 kampe ikke er så imponerende igen.

Frank Lampard kommer nok også til at stille med nogle reserver til kampen imod Liverpool, da det er ekstremt vigtigt, at de er med i Champions League i næste sæson.

De kommer dog formentlig til at spille med et stærkere hold end Liverpool.

Liverpool stiller med mange reserver

Prioriteterne har nemlig været soleklare hos Liverpool-manager Jürgen Klopp. Premier League-trofæet skal vindes, og så skal de selvfølgelig også satse på Champions League, hvor de er en smule under pres efter 0-1 i den første 1/8-finale imod Atletico Madrid.

Det koster selvfølgelig i pokalturneringerne. Liverpool stillede i Carabao Cuppen med et holdt fyldt med ungdomsspillere, som røg imod Aston Villa efter et nederlag på 0-5.

I FA Cuppen har de haft lidt flere førsteholdsspillere på banen, men der er ingen tvivl om, at spillere som Sadio Mané, Virgil van Dijk, Andy Robertson og de andre stjerner bliver sparet tirsdag aften.

Se Chelsea – Liverpool online med live streaming!

Hvornår kan man se Chelsea – Liverpool live stream?

Chelsea – Liverpool kan live streames tirsdag den 3. marts kl. 20.45.

Du kan se Chelsea vs Liverpool hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår