Chelsea
vs
Norwich

FA Cup: Chelsea - Norwich live stream 17.01

Live stream Chelsea – Norwich direkte

Du kan live streame FA Cup-kampen mellem Chelsea og Norwich direkte hos bet365. Det eneste, du skal gøre er at oprette en konto, og indsætte penge. Herefter kan du se tusindevis af fodboldkampe i bet365s live streaming. Det er ikke helt gratis, da du skal indsætte penge på din konto, men du skal ikke betale noget for at se fodbold hos bet365.

Der venter umiddelbart en spændende kamp mellem Chelsea og Norwich. Hjemmeholdet er selvfølgelig favoritter til at gå videre til fjerde runde af FA Cuppen, men Norwich viste i den første kamp, at de sagtens kan spille med.

Du kan se FA Cup-kampen mellem Chelsea og Norwich direkte på live stream.

Chelsea har mistet gnisten

Chelsea var en af de hold i Premier League, der kom bedst ud af den hårde juleperiode, men de har ikke været lige så gode i det nye år. De forsvarende Premier League-mestre har ikke vundet i de seneste fire kampe, og selvom de har haft to kampe imod Arsenal, så er det ikke godt nok.

Deres første kamp i 2018 var netop imod Arsenal i Premier League, og her spillede de 2-2 efter en fantastisk kamp. Herefter skulle de møde netop Norwich i den første FA Cup-kamp, og her spillede de 0-0 efter en skuffende kamp. Conte havde valgt at rotere voldsomt, og det gik udover spillet.

Herefter mødte de Arsenal i den første af to Carabao Cup-semifinaler, og det blev til 0-0. Senest mødte de Leicester i Premier League, og de spillede 0-0 for tredje kamp på stribe. Hermed er der pres på The Blues for at finde tirsdagens kamp imod Norwich.

Norwich har vendt stimen

Norwich sluttede 2017 særdeles dårligt af, men de har fået en god start på det nye år. Efter én sejr i 10 kampe, har Norwich nu ikke tabt i de seneste fem, og det har kastet tre sejre af sig. Dermed er de kravlet op på 13. pladsen i Championship, men de får fortsat meget svært ved at rykke op i Premier League.

Ligesom de fleste andre Championship-hold, så er der rigeligt med PL-erfaring på holdet, men overordnet set mangler der kvalitet i forhold til at møde et Chelsea-hold. En af deres bedste spillere i denne sæson har dog været den unge midtbanespiller James Maddison, som har scoret syv mål og lagt op til fem.

Derudover har de fået en solid midtstopper i tyske Timm Klose, som med sine 193 centimeter gør det svært for angriberne at vinde dueller, og det kan blive vigtigt, da Norwich kommer til at stå lavt på banen.

Hvordan ender Chelsea – Norwich live stream?

Chelsea er selvfølgelig klare favoritter til at vinde på hjemmebane imod Norwich, men The Blues har ikke vundet i de seneste fire kampe, og pokalkampe lever deres eget liv.

Vi tror på 2-0 til Chelsea efter en underholdende kamp.

Hold øje med

Eden Hazard, Chelsea og James Maddison, Norwich.

Hvornår kan du se Chelsea – Norwich live stream?

Chelsea – Norwich spilles onsdag den 17. januar kl. 20.45 på Stamford Bridge.

Du kan se Chelsea vs Norwich hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se kampen medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold