Chelsea
vs
Tottenham

Sådan ser du Chelsea – Tottenham FA CUP 22.04.2017 via live stream!

Danske Christian Eriksen og Tottenham skal på en hård opgave imod Chelsea, hvis de vil spille finale i den engelske FA Cup. Du kan streame FA Cup-semifinalen imellem Chelsea og Tottenham live online på din computer, telefon, eller tablet og på den måde altid have FA Cuppen lige i nærheden.

Chelsea Tottenham kan streames direkte og i høj kvalitet. Nyd lørdagen i selskab med Christian Eriksen og nogle af klodens bedste fodboldspillere og se Chelsea Tottenham live stream!

Kan næsten lugte finalen

Forår er lig med finaler og en af de finaler, som de engelske hold allerhelst vil i, står for døren. FA Cuppen er den ældste nationale fodboldturnering i verden. Men en historie på 146 år, er det ikke den store overraskelse, at FA Cuppen er den pokalturnering alle spillere gerne vil vinde. Intet sted i verden betyder pokalturneringerne så meget, som de gør i England, og at vinde den traditionsrige FA Cup, ranger lige under at vinde Premier League.

Vinderen får en plads i gruppespillet i Europa League og i en liga, der er så konkurrencepræget som Premier League, er det ikke noget, man skal kimse af.

Vi er nået til semifinalen, og de fire resterende hold er nu så tæt på finalen, at de nærmest kan lugte den.

Hård opgave

Set med danske øjne vil de fleste naturligvis gerne have The Spurs i finalen. Her har Christian Eriksen udviklet sig til en af de helt store profiler på holdet, og de seneste år har det været lige ved og næsten for holdet. Men under ledelse af Mauricio Pochettino har man hele tiden taget skridt i retning af for alvor at kunne bide skeer med de store.

Det så man også, da de senest mødte Chelsea hjemme på White Hart Lane. The Blues, som ellers har vist skræmmende styrke led et sjældent nederlag på 2-0. Begge scoringer blev sat ind af Dele Alli på oplæg fra Christian Eriksen.

I den kamp havde The Spurs held til at få lukket ned for den ellers dødbringende duo, som Chelsea har i Diego Costa og Eden Hazard. Sammen har de to stået for næsten halvdelen af The Blues’ scoringer i denne sæson. De er rivaler, Det er FA Cup på Wembley, og du kan streame Chelsea Tottenham live online!

Hvordan ender Chelsea Tottenham live stream?

Vi tror ikke, at der bliver 90 minutters tju-bang-bold. Men i stedet bliver det en taktisk affære, som nemt kan gå i overtid. Det bliver tæt.

Vi tipper:

Vi tror, at Chelsea vinder 2-1.

Hold øje med:

Eden Hazard, Chelsea FC og Christian Eriksen, Tottenham Hotspurs.

Hvornår kan jeg se Chelsea Tottenham live stream?

FA Cup semifinalen imellem Chelsea og Tottemham spilles fredag d. 22. april kl. 21.00 på Wembley, London.

Du kan se Chelsea vs Tottenham hos Dplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se kampen medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold