Crotone
vs
Inter

Crotona v Inter Live Stream: Se Crotone - Inter Milan

Se Serie A-kampen Crotone – Inter online live streaming hos bet365! Hvis du heller ikke gider betale dyrt for at se fodbold i TV, kan du blot oprette en konto hos bet365, og dermed streame alle kampe fra Serie A online med mobil, tablet eller computer.

Der er fem kampe tilbage i Serie A, hvilket betyder, at der er 15 point tilbage at spille om. Inter, som ligger på førstepladsen i Serie A, har hele 11 point ned til Atalanta.

Hvis Antonio Contes Inter-hold skal smide mesterskabet væk, så skal de som minimum tabe fire af de næste fem kampe, og med tanke på, at de skal møde Crotone, Sampdoria, Roma, Juventus og Udinese, så bør det ikke kunne lade sig gøre.

Det er virkelig top mod bund i lørdagens kamp. Crotone ligger placeret som nummer 20, og er dermed godt på vej ned i Serie B.

Vi forventer selvfølgelig, at Christian Eriksen endnu engang starter inde på den centrale midtbane.

Se Crotone – Inter online hos bet365!

Inter er snart italienske mestre

Det er kun et spørgsmål om tid før Inter kan kalde sig italienske mestre for første gang i 10 år. Selvom det fortsat er muligt for både Atalanta og AC Milan at indhente Inter, så vil det nærmest kræve, at Inter taber de sidste fem kampe i ligaen.

Med tanke på, at Inter kun har tabt to af sæsonens 33 Serie A-kampe, så kommer det selvfølgelig ikke til at ske.

I første omgang skal Inter bare fokusere på at vinde kampen i Crotone, og så vil de selvfølgelig håbe på, at de kan fejre mesterskabet hjemme på Guiseppe Meazza i Milano.

Inter vandt 1-0 over Verona i weekenden, og det var vigtigt for dem at komme tilbage på sporet efter to uafgjorte kampe i træk.

Matteo Darmian scorede kampens eneste mål efter 76 minutter. Endnu engang spillede Inter ikke en særlig pæn fodboldkamp, men de vandt, og det var det vigtigste.

Crotone rykker ud af Serie A

Crotone står i den fuldstændig modsatte situation. De ligger placeret på 20. pladsen i Serie A, med og med 13 point op til redningen, så skal der mere end mirakler til.

Crotone-holdet har dog intet at miste, så de kommer til at gå benhårdt efter de tre point imod Inter. De fik et lille håb, da de i den seneste spillerunde vandt 4-3 over Parma, men sejren kom efter seks nederlag på stribe.

De har indkasseret utrolige 83 mål i 33 Serie A-kampe, og da kan man simpelthen ikke undgå at rykke ud.

Inter vandt stort i Crotone

Det var tydeligt, at der er klasseforskel på de to mandskaber, da Inter og Crotone senest mødte hinanden tilbage i januar.

Selvom Crotone kom foran 1-0 efter kun 12 minutter, så stod det 2-2 i pausen. Inter var klart bedst efter pausen, og de vandt helt fortjent kampen med 6-2.

Et lignende resultat er nok urealistisk, men vi forventer endnu en Inter-sejr, og de kan sagtens få scoret en masse mål.

Live Stream Crotone – Inter online hos bet365!

Du kan se Crotone vs Inter hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte