Kampskema
Danmark
vs
Finland

Se Landskampen Danmark - Finland Online Live Stream

Se Landskampen Danmark – Finland Online med Live Streaming! EM i Fodbold er i gang, men for Danmarks vedkommende starter det lørdag aften, når vi møder Finland i Parken.

Hvis du ikke skal i Parken for at se landskampen eller se fodbold i TV, så anbefaler vi online live streaming til at se Danmark – Finland.

Samtlige kampe fra EM i Fodbold 2021 kan live streames online, så du både kan se kampene med mobil, tablet og computer!

Der er pres på de danske drenge inden EM-kampen imod Finland. Vi har klart bedre spillere, og har endda hjemmebanefordelen i Parken, så der er absolut ingen undskyldninger.

Hvis vi vinder kampen med flere mål, så vil det endda give os en klar fordel i forhold til at gå videre fra gruppen, hvor det kan blive tæt.

Se EM-landskampen Danmark – Finland online med live streaming!

Danmark skal starte EM-fest imod Finland

Der er virkelig lagt op til en dansk EM-fest henover sommeren 2021. Det er mange år siden, at Danmark har haft et så stærkt landshold, og så starter vi tilmed med at spille vores tre gruppekampe hjemme i Parken i København.

I første omgang skal vi selvfølgelig have de tre point, hvilket simpelthen ikke må være et problem imod Finland, men målscoreren kan også blive vigtig.

Derfor skal vi selvfølgelig frem og jagte det næste mål, hvis vi skulle komme foran. En god dansk præstation vil virkelig sætte gang i EM-feberen, som allerede har raset i længere tid.

Der kommer til at være omkring 15.000 tilskuere i Parken, og det forventes, at størstedelen af disse fans er danskere.

Det kommer helt klart til at have en indflydelse på de danske spillere, som skal bæres frem. Mange af spillerne har ikke spillet foran tilskuere i halvandet år, så det bliver en stor aften.

Se Danmark - Finland Live Stream

Finnerne er blandt de dårligste ved EM 2021

Det er bestemt ikke en skræmmende modstander, som Danmark skal op imod i EM-premieren. Finland er – sammen med Nordmakedonien og Ungarn – de dårligste nationer ved EM i Fodbold, og det er faktisk første gang, at Finland overhovedet er med til en stor slutrunde.

Kigger man på den finske trup, så er der rigtigt mange spillere, som enten har spillet i eller spiller i dansk fodbold.

I det centrale forsvar finder vi Vejle-stopperen Juhani Ojala, og på midtbanen stiller Finland med Esbjerg-duoen Joni Kauko og Pyry Soiri, hvilket siger noget om niveauet på det finske landshold.

De største profiler hos Finland er de tidligere Superliga-spillere Lukas Hradecky og Teemu Pukki, som spiller for hhv. Bayer Leverkusen og Norwich City.

Danmark og Finland mødtes senest i en landskamp tilbage i 2011. Dengang vandt Danmark 2-1 på mål af Daniel Agger og Nicklas Bendtner.

Hvordan skal Danmark stille op imod Finland?

Det ser ud som om, at landstræner Kasper Hjulmand igen kan stille med det stærkest mulige hold. Vi mangler fortsat en formstærk angriber fra en stor liga, men derudover har vi et helt fantastisk hold.

Vi tror på en startopstillinger, der er som følger.

Kasper Schmeichel

Daniel Wass – Simon Kjær – Andreas “AC” Christensen – Joakim Mæhle

Thomas Delaney – Pierre-Emile Højbjerg

Yussuf Poulsen - Christian Eriksen – Martin Braithwaite

Jonas Wind

Du kan se Danmark vs Finland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • DR TV
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: Gratis* Kvalitet: God
leptop-www 1. Gå til DR TV
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold