Danmark
vs
Luxembourg

Danmark - Luxembourg Live Stream: Se Landskamp Online

Se landskampen Danmark – Luxembourg med live stream

Landskampen mellem Danmark og Luxembourg kan ses online med live streaming! Kort efter den vigtige landskamp i EM-kvalifikationen imod Schweiz, så spiller Danmark nu en venskabskamp imod Luxembourg.

Luxembourg er bestemt ikke en skræmmende modstander, men der skal alligevel sikres en sejr, så de danske landsholdsspillere kan rejse fra lejren med i god stemning før de afgørende kampe imod Gibraltar og Irland i november.

Udover at få et godt resultat, så ville det også være oplagt at afprøve nogle af de spillere, som normalt ikke starter inde for landsholdet.

Vores gæster fra Luxembourg kommer ikke med stjernespillere, men de er heller ikke et hold, man automatisk bare kører midtover.

Se landskampen Danmark – Luxembourg online med live stream!

Danmark skal give nye spillere chancen

Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson har stort set spillet med de samme spillere siden, at de overtog styringen for over tre år siden.

Spillere som Yussuf Poulsen, Thomas Delaney, Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Simon Kjær har været på holdet uafbrudt, og selvom der har været udskiftninger på backerne, så har han fundet sin kerne.

Det har vi haft stor succes med, men det betyder selvfølgelig også, at der er nogle marginalspillere, som har svært ved at bryde igennem på landsholdet.

Derfor ville det være oplagt, hvis spillere som Joachim Andersen, Philip Billing, Anders Christiansen, Daniel Wass, Lukas Lerager, Robert Skov og Christian Gytkjær fik en startplads.

Det er alle spillere, som har et højt niveau, og som derfor også har fortjent deres plads i truppen. De er selvfølgelig også længder bedre end vores modstandere fra Luxembourg.

Luxembourg er ikke en skræmmende modstander

Luxembourg ligger nummer 93 på FIFAs verdensrangliste, hvilket selvfølgelig står i skarp kontrast til Danmarks 14. plads.

Listen skal selvfølgelig ikke tages fuldstændigt bogstaveligt, da man eksempelvis kan arrangere venskabskampe imod dårlige modstandere, og på den måde avancere op på listen.

Den fortæller selvfølgelig noget om forskellen. Mens Danmark stort set ikke har tabt nogle kampe under Åge Hareide, så har Luxembourg ikke vundet en landskamp siden den 22. marts, hvor de vandt 2-1 over Litauen.

De er fuldstændigt uden chance for at komme med til EM i 2020, hvilket også ville være noget overraskende.

Det er relativt få af spillerne i Luxembourgs trup, som spiller i den nationale liga. Få spillere er på kontrakt i Bundesliga-klubber, hvor de dog ikke er faste spillere, mens resten er spredt godt ud i Europa.

Hvis man ser på profilerne, så kan man nævne 19-årige Vicent Thill, som fik debut som den yngste spiller nogensinde for Luxembourg.

Derudover er kaptajn Laurent Jans vigtig for defensiven. Det ville være overraskende, hvis Luxembourg valgte at skifte vildt meget ud i forhold til idealopstillingen til landskampen imod Danmark, som i øvrigt spilles på Aalborg Portland Park.

Danmark har aldrig tabt til Luxembourg

Det er efterhånden en del år siden, at Danmark og Luxembourg mødte hinanden.

Vi har mødt dem 10 gange, hvor de første kampe blev spillet i 1963, ligeledes i EM-kvalifikationen. Vi spillede noget overraskende to gange uafgjort imod dem ved den lejlighed, men siden da har den stået på lutter sejre.

De seneste møder med Luxembourg var i EM-kvalifikationen forud for slutrunden i 2004, hvor Danmark som bekendt spillede en fin omgang fodbold.

Den første kamp i Parken endte med en 2-0-sejr foran over 40.000 tilskuere. Angrebsmakkerne Jon Dahl Tomasson og Ebbe Sand scorede et mål hver.

Den anden kamp i Luxembourg blev ligeledes vundet med 2-0, men det var Claus Jensen og Thomas Gravesen, der stod for kasserne.

Det ville være ekstremt skuffende, hvis ikke Danmark vandt klart over Luxembourg uanset om vi skifter ud på holdet eller ej.

Se landskampen Danmark – Luxembourg online med live streaming!

Hvad bliver Danmark – Luxembourg?

Danmark er selvfølgelig store favoritter, men det kan muligvis blive lidt svært, hvis Åge Hareide vælger at skifte meget ud på holdet.

De danske reserver skal dog have niveauet til smadre Luxembourg.

Vi tror på 4-1 til Danmark.

De største profiler

Kasper Dolberg, Danmark og Daniel de Mota, Luxembourg.

Hvornår kan man se Danmark – Luxembourg online?

Danmark – Luxembourg kan live streames tirsdag den 15. oktober kl. 19.00.

Du kan se Danmark vs Luxembourg hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp