Danmark
vs
Schweiz

Se Landskamp Online: Danmark - Schweiz Live Stream

Live Stream Landskampen: Se Danmark – Schweiz Online

Landskampen mellem Danmark og Schweiz kan live streames direkte på nettet! Der venter en fantastisk landskamp lørdag aften i Parken, når Danmark tager imod Schweiz i EM-kvalifikationen, og du kan som sagt se landskampen online.

Danmark og Schweiz er på papiret de stærkeste hold i EM-kvalifikationsgruppen, som også indeholder Irland, Georgien og Gibraltar.

Alligevel er det Irland, der fører gruppen efter en nogle flotte resultater, så der er faktisk pres på både Danmark og Schweiz før de sidste kampe, som skal afgøre, hvem der skal med til EM i fodbold i 2020, hvor der blandt andet skal spilles kampe i Parken.

Danmark er halvvejs til EM med en sejr over Schweiz

Status før landskampen imod Schweiz er som følger.

Irland topper gruppen med 11 point, mens Danmark og Schweiz har hhv. ni og otte. Schweiz har spillet en kæmpe færre end både Danmark og Irland, så de har selvfølgelig fortsat gode muligheder, selvom de ligger på tredjepladsen i gruppen.

De to bedste hold efter de otte gruppekampe går selvfølgelig videre til EM, og det er der Danmark simpelthen skal ende.

Hvis vi vinder imod Schweiz, så skal vi egentlig bare undgå at tabe de to resterende kampe, mens alt fortsat er åbent, hvis landskampen ender uafgjort.

Hvis Danmark taber, så er vi som minimum tvunget til at vinde vores udekamp imod Irland i november.

Hvis det ikke skulle lykkes Danmark at komme til EM igennem EM-kvalifikationen, så har vi derudover også muligheden i UEFA Nations League, som afsluttes i marts næste år.

Ingen overraskelser i den danske trup

Der var ikke rigtigt nogle overraskelser i den landskampstrup, som Åge Hareide udtog til landskampene imod Schweiz og Luxembourg.

Hvis der er nogle positioner, hvor der kunne blive roteret, så er det nok primært på venstre back og venstre kant, hvor hhv. Jens Stryger Larsen og Martin Braithwaite har spillet.

Peter Ankersen er kommet med i truppen efter, at han er kommet i gang med at spille lidt i Genoa, hvor han i øvrigt er holdkammerater med Lukas Lerager og Lasse Schøne, som også er med i truppen.

Joachim Andersen, Jesper Hansen og Philip Billing har alle muligheden for at få deres første landskamp for Danmark, men det er umiddelbart ikke særligt sandsynligt.

I så vigtig en landskamp skal der ikke satses på nye konstellationer, men det er også et spørgsmål, hvorvidt Christian Gytkjær eller Kasper Dolberg skal starte på toppen.

Begge har fået en fin start med en del scoringer i hhv. Polen og Frankrig, så det er to formstærke angribere, Danmark har til rådighed, og det er nok ikke en mulighed at spille med dem begge.

Til forskel fra den seneste landskampspause, så vil Åge Hareide være på sidelinjen til landskampene imod Schweiz og Luxembourg.

Han blev af lægerne anbefalet ikke at rejse grundet knæproblemer, men det er selvfølgelig ikke et så stort problem, når vi spiller i Danmark.

Schweiz kommer til at mangle profil

Schweiz kommer til Danmark uden af holdets helt store profiler. Det drejer sig om Liverpool-spilleren Xherdan Shaqiri, som er skadet i øjeblikket.

Han har stort set ikke spillet fodbold i denne sæson, og var heller ikke med i den seneste trup. Foruden sin skade, så har der også været nogle disciplinære problemer med kantspilleren, som igennem de seneste fem års tid har været blandt de vigtigste spillere på et ellers stærkt schweizisk landshold.

Han var heller ikke med i den omvendte kamp mellem Danmark og Schweiz, men Danmark skal alligevel være glad for, at han ikke er med.

Shaqiri har spillet hele 82 landskampe med 22 kasser til følge for Schweiz.

Danmark sikrede meget vigtigt point i Schweiz

Danmark spillede som sagt gruppens sværeste kamp på udebane imod Schweiz tidligere på året. Vi kom dårligt fra start, og kom som bekendt ned med 3-0.

I løbet af 10 minutters vanvittig slutspurt fik vi udlignet på mål af Mathias Zanka Jørgensen, Christian Gytkjær og Henrik Dalsgaard, hvilket vi skal være utroligt tilfredse med.

Schweiz var nemlig det klart bedste hold i landskampen, og Danmark skal levere en væsentligt bedre indsats, hvis de skal vinde denne ekstremt vigtige kamp.

Vi har heldigvis ikke nogle profiler ude med skader, og kan dermed stille et særdeles slagkraftigt mandskab.

Se landskampen Danmark - Schweiz online med live stream!

Hvad bliver landskampen Danmark – Schweiz?

Danmark skal være favoritter på grund af den store hjemmebanefordel med et propfyldt Parken, som kommer til at give en solid opbakning.

Schweiz er bestemt ikke uden chancer, og vi kan forvente en meget tæt kamp.

Vi tror på 2-1 til Danmark.

Danmark – Schweiz: De største profiler

Hos Danmark er anfører Simon Kjær, målmand Kasper Schmeichel og selvfølgelig Christian Eriksen de vigtigste spillere.

Hos Schweiz er det særligt målmand Yann Sommer og anfører Granit Xhaka, men de har også nogle spændende offensive profiler i Breel Embolo og Admir Mehmedi.

Hvornår kan man se landskampen Danmark – Schweiz online?

Landskampen Danmark – Schweiz kan live streames online lørdag den 12. oktober kl. 18.00.

Du kan se Danmark vs Schweiz hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp