Derby
vs
Manchester United

Derby - Manchester United Live Stream: Se FA Cup Online

Se FA Cup-kampen Derby – Manchester United med online live streaming hos bet365. Derby County tager torsdag aften imod mægtige Manchester United hjemme på Pride Park i den 5. runde af FA Cuppen, og du kan live streame kampen online hos bet365, hvis du altså ikke ser fodbold i TV.

Manchester United er selvfølgelig favoritter til at besejre Championship-mandskabet, men det bliver ikke nødvendigvis en nem kamp.

Derby taber stort set ingen kampe hjemme på Pride Park, og Manchester United er generelt ikke gode til at spille imod kompakte mandskaber, som pakker sig foran eget mål, og det kan blive Derbys mulighed for at gå videre til kvartfinalen i FA Cuppen.

Se Derby – Manchester United med live streaming hos bet365.

Derby slog Manchester United i sidste sæson

For godt halvandet år siden tog Manchester United imod Derby County hjemme på Old Trafford i Carabao Cuppen.

Manchester United kom tidligt foran på mål af Juan Mata, og da regnede de fleste nok med, at kampen var afgjort allerede.

Harry Wilson udlignede dog for Derby med en halv time igen, og det blev pludselig kritisk, da United-keeper Sergio Romero blev udvist kort efter.

Derby kom på 2-1 i det 86. minut, men Marouane Fellaini udlignede i dommerens overtid, så kampen skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Det hele endte 8-7 til Derby, som dermed kunne rejse hjem med en fantastisk sejr. Selvom Manchester United nok er bedre kørende i øjeblikket, så er det bestemt ikke umuligt, at de laver overraskelsen endnu en gang.

Manchester United uden profiler

Manchester United må undvære flere af holdets største profiler til kampen imod Derby. Franske Paul Pogba, som har været ekstremt udskældt i Manchester, men som alligevel er en fantastisk spiller, er fortsat ude med en skade, og det samme gælder topscorer Marcus Rashford.

Derudover må man forvente, at Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sparer nogle af de spillere, som har fået mange kampe på det seneste.

Foruden Premier League, hvor United kæmper hårdt for at kvalificere sig til næste sæsons Champions League, så har de også en tæt kampprogram med kampe i Europa League.

Det bliver en meget speciel kamp for Manchester United-ikonet Wayne Rooney, som i dag spiller for Derby.

Han er stadig langt fra topniveauet, men han er fortsat en meget intelligent fodboldspiller, og hans erfaring kan blive vigtig imod Manchester United.

Se Derby – Manchester United med online live streaming hos bet365.

Hvornår kan man live streame Derby – Manchester United?

Derby – Manchester United kan live streames torsdag den 5. marts kl. 20.45.

Du kan se Derby vs Manchester United hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold