Kampskema
Dynamo Kiev
vs
FC København

Se Dynamo Kiev - FCK Online Live Stream Her!

Se Dynamo Kiev – FC København online med live streaming

Se Europa League-kampen mellem Dynamo Kiev og FC København direkte med live stream online. Vi skal have gang i tredje runde af Europa League-gruppespillet, hvor FCK skal på besøg hos Dynamo Kiev i gruppens sværeste kamp, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame Dynamo Kiev – FCK online!

Der venter en ekstremt vigtig kamp for FCK i den ukrainske hovedstad, Kiev. Der er ingen tvivl om, at FCK er underdogs til kampen, men man kan slet ikke udelukke, at de får point med hjem.

Det er gruppens sværeste kamp, og derfor er det tilfredsstillende, hvis blot FCK får et enkelt point med hjem.

Desværre for FCK, så har de ekstremt store problemer i offensiven, hvor de nærmest ikke skaber nogle chancer, og det bliver spændende at se, hvordan det går.

Se Dynamo Kiev – FCK online med live stream!

Dynamo Kiev er gruppens stærkeste hold

FCK er kommet i en relativt jævnbyrdig pulje med FC Lugano, Malmø FF og dagens modstander fra Dynamo Kiev.

Selvom der er mange tætte kampe i gruppen, så kan man ikke komme udenom, at Dynamo Kiev må være gruppens bedste mandskab.

Deres budget er væsentlig større end både FCK og Malmøs, hvorfor de har mulighed for at tiltrække nogle væsentligt bedre spillere.

Det kan ses på truppen, hvor man både finder den tidligere FC Midtjylland-spiller Mikkel Duelund og den tidligere FCK-profil Benjamin Verbic.

Mikkel Duelund sidder desværre ude med en skade, hvilket er symptomatisk for hans tid i Ukraine, hvor han stort set ikke har spillet.

Verbic forventes dog at starte inde, da han har været en af Dynamo Kievs profiler siden skiftet fra København og Superligaen.

Den største profil hos Dynamo Kiev er dog 21-årige Viktor Tsyhankov, som spiller på højre kanten. Han har været ekstremt farlig i denne sæson, og spiller nok ikke i Dynamo Kiev i mange sæsoner før en storklub får fingrene i ham.

FCK vil være tilfredse med et enkelt point

Som situationen er lige nu, så vil FCK være meget tilfredse med at få et enkelt point med hjem fra Kiev.

Man må forvente, at FCK kommer til at kæmpe om avancement med Malmø og Dynamo Kiev, og de har som bekendt kampe hjemme i Parken imod de to mandskaber senere i gruppespillet.

FCK startede med at vinde 1-0 på hjemmebane imod FC Lugano efter en mindre overbevisende præstation.

De tre point var dog det vigtigste, og så må de håbe på, at præstationerne bliver bedre med tiden.

Derefter spillede de 1-1 på udebane imod Malmø, hvor præstationen ligeledes var relativt dårlig, men igen fik de et brugbart resultat.

Man må formode, at FCK kommer til at fokusere på at lukke ned for Dynamo Kievs farlig kanter. De kommer til at stille med to angribere som sædvanligt, men defensiven vil være vigtigst for FCK, som er notorisk gode til at få resultater i Europa.

Offensive problemer hos FCK

At et enkelt point kan være tilfredsstillende i Kiev hænger også sammen med FC Københavns offensive problemer.

FCK kom fantastisk fra start med sprudlende Jonas Wind og Dame N’Doye, som begge fik længerevarende skader efterfølgende.

Derfor hentede FCK Michael Santos og Nicklas Bendtner, som sammen med Pieros Sotiriou og Mohammed Daramy er blevet brugt i angrebet.

Det er på papiret nogle stærke spillere, som har kreative spillere som Rasmus Falk og Viktor Fischer bag sig, men FCK har alligevel svært ved at skabe chancer.

Fischer har ikke ramt sit topniveau siden han blev skadet i sidste sæson, og det må være frustrerende for FCK-manager Ståle Solbakken.

Han har dog så lang snor, at han kommer til starte inde hver gang alligevel.

Se Dynamo Kiev – FCK online med live streaming!

Hvad bliver Dynamo Kiev – FCK?

Dynamo Kiev er selvfølgelig favoritter, men det er på ingen måde en umulig kamp for FCK. De danske mestre vil nok stille sig tilbage på banen, og sørge for ikke at give nogle dumme mål væk, hvilket de eksempelvis gjorde imod Brøndby.

FCK har meget europæisk rutine, hvilket kan vise sig at blive ekstremt vigtigt, når de besøger Dynamo Kiev på det store olympiske stadion den ukrainske hovedstad.

Malmø var tæt på at få et enkelt point med hjem fra Kiev, og så kan FCK selvfølgelig også.

Det ville være overraskende, hvis det blev en målfest.

Vi tror på 0-0 i Kiev.

De største profiler

Hos Dynamo Kiev bliver det interessant at se den tidligere FCK-stjerne, Benjamin Verbic, som blev solgt til Dynamo Kiev for omkring 30 millioner kroner.

Derudover, så ville det lune for FCK at få Dame N’Doye tilbage i topform, da han virkelig kan gøre en forskel i offensiven.

Hans rutine og fysik et simpelthen guld værd for FCK, så de skal håbe på, at senegaleseren er tilbage.

Hvornår kan Dynamo Kiev – FCK live streames online?

Dynamo Kiev – FCK kan live streames torsdag den 24. oktober kl. 21.00.

Du kan se Dynamo Kiev vs FC København hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte