Kampskema
England
vs
Kroatien

Se England - Kroatien Online | Live Stream EM Fodbold 2021

Se EM-kampen England – Kroatien online med live streaming! Der venter en helt fantastisk kamp i EMs Gruppe D, når England og Kroatien mødes på Wembley i London, og du kan altså live streame hele kampen på nettet ved at benytte live stream.

Der er store forventninger til det engelske landshold til denne EM-slutrunde. Dels har de samlet et helt fantastisk hold med nogle af verdens største talenter, men de har også hjemmebanefordelen, da både semifinaler og EM-finalen spilles på Englands nationalstadion, Wembley.

Med stortalenter som Jadon Sancho, Phil Foden og Trent-Alexander Arnold, så skal det nok blive interessant at se på dem spille.

Kroatien står midt i et generationsskifte efter nogle fantastisk år, som kulminerede med VM-sølvet i 2018.

De har stadig stjerner som Luka Modric med i truppen, men der er ikke samme kvalitet på holdet som tidligere.

Se England – Kroatien online med live streaming!

England og Kroatien har spillet flere store kampe

Selvom Kroatien kun har spillet landskampe som selvstændig nation siden 1994, så har de alligevel opnået utroligt meget.

Landet, som målt på befolkning er mindre end Danmark, har været blandt de bedste hold i Europa i det seneste årti, hvilket er utroligt imponerende.

De har også spillet en række meget interessante kampe imod netop England. De spillede blandt andet en afgørende EM-kvalifikationskamp i 2007, som Kroatien vandt 3-2 på Wembley, hvilket gjorde, at England slet ikke kom med til EM i 2008.

Den nok mest mindeværdige kamp mellem England og Kroatien blev spillet under VM i 2018. De mødtes i semifinalen, og for at finde en vinder skulle kampen i forlænget spilletid.

Kroatien vandt 2-1, og selvom de efterfølgende har fået revanche i en Nations League-kamp, så har de nok ikke glemt kampen i Rusland.

England er favoritter til at vinde EM i fodbold

Styrkeforholdet mellem Kroatien og England har ændret sig markant siden den omtalte kamp ved VM.

Mens Kroatiens aldrende profiler som Mario Mandzukic og Ivan Rakitic har indstillet karrieren på landsholdet, så er England kun på vej frem.

Talentudviklingen i England har taget fart i løbet af de seneste par år, så de nu har en af EMs yngste trupper, men det er bestemt ikke fordi der mangler talent.

England vurderes faktisk som den måske største favorit til at vinde EM-turneringen på grund af spillermateriale og hjemmebanefordelen.

Englands bedste resultat ved en EM-slutrunde var tredjepladsen tilbage i 1968. Derudover har de nået en semifinale på hjemmebane i 1996, men de har aldrig løftet trofæet.

Det kan de passende gøre hjemme på Wembley i London.

Se England – Kroatien online live streaming!

Hvad bliver England – Kroatien?

England er favoritter, men det bliver ikke en nem kamp imod et rutineret kroatisk mandskab.

Vi tror på 2-1 til England.

Du kan se England vs Kroatien hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold