Esbjerg fB
vs
AGF

Esbjerg - AGF Live Stream: Se Esbjerg - AGF Online

Esbjerg og AGF mødes tirsdag aften i DBU Pokalen, og du kan se kampen direkte med online live streaming.

Esbjerg har store problemer i Superligaen, hvor de allerede nu ligner en nedrykker, og derfor bliver det interessant at se, hvordan de griber pokalkampen imod AGF an.

Pokalturneringen har altid fyldt ekstremt meget for AGF, og med tanke på holdets nuværende niveau samt de mulige modstander i DBU Pokalen, så kunne det godt være i år, at AGF vinder pokalen for første gang siden 1996.

AGF er så godt som sikre på at komme i top seks i denne sæson, så de kan også tillade sig at satse på pokalturneringen.

Derudover, så har Esbjerg ikke besejret AGF i en officiel kamp siden 2016. Derfor ville det være overraskende, hvis ikke David Nielsens AGF-mandskab gik videre til semifinalerne.

Se Esbjerg – AGF med online live streaming!

Vil Esbjerg satse på DBU Pokalen?

De forsvarende bronzevindere fra Esbjerg har haft en forfærdelig sæson. Efter de første 23 runder har de kun 16 point, og det bliver dermed mere end svært for dem at overleve.

Efter de sidste tre kampe af Superligaens grundspil venter der yderligere seks kampe i gruppespillet, hvor de har fortsat har mulighed for at redde sig igennem nogle playoff-kampe, men det bliver meget svært.

Den svære situation i Superligaen gør selvfølgelig, at Esbjerg og Lars Olsen må overveje, hvor meget, der skal satses på DBU Pokalen.

De er ganske vist kommet helt til kvartfinalen, så der kan maksimalt spilles yderligere to kampe, men nogle vil nok mene, at det ville være smartest udelukkende at fokusere på Superligaen i den nuværende situation.

AGF forventes at stille i stærkeste opstilling

Situationen er omvendt for AGF, som er i gang med deres bedste sæson i over 20 år. De er godt på vej imod at vinde bronzemedaljerne i Superligaen, og står faktisk med fine muligheder for at vinde pokalturneringen.

AGF har ikke tabt en kamp siden 28. oktober sidste år. De virker bundsolide, og har på mange positioner flere gode spillere med et højt niveau.

I den seneste runde, hvor AGF vandt 1-0 over OB, havde David Nielsen valgt at have profiler som Mustapha Bundu og Patrick Mortensen siddende på bænken, men kampprogrammet i foråret er ikke lige så tæt som i efteråret, og nu er de også et skridt tættere på pokalfinalen.

Vi forventer, at kampen kommer til at have større betydning for AGF end Esbjerg, og derfor tror vi også på en AGF-sejr i Esbjerg tirsdag aften.

Se Esbjerg – AGF online med live streaming!

Hvornår kan man se Esbjerg – AGF live stream?

Esbjerg – AGF kan live streames tirsdag den 3. marts kl. 18.30.

Du kan se Esbjerg fB vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold